Denne klassiske russiske hønsesalaten med krabbe heter i Russland vinegrets vuritzej.
Du kan legge alle oppskriftene inn i din personlige kokebok og også lage dine egne.
Denne klassiske russiske hønsesalaten med krabbe heter i Russland vinegrets vuritzej.
Denne suppen smaker helt nydelig. Husk at du må koke høns for å få den gode kraften som suppen er laget av.
Denne suppen bør du absolutt lage. Hønsekjøttet smaker deilig sammen med alt det andre du skal ha i.
Hønsekjøtt er en svært anvendelig ingrediens på kjøkkenet. Denne flotte råvaren trenger bare tid og kjærlighet. Som i denne oppskriften med hønsesuppe med melboller.
En deilig suppe der hønsekraft er utgangspunktet før den får besøk av poteter og agurk.
Denne hønsesuppen med sterkt indisk preg lager du raskt. Vi lover deg et herlig måltid.
En lettlaget kyllingrett med smak av India passer alltid godt.
Tandoori er en klassisk indisk rett. Med kyllinglår, massevis av gode krydderier og en herlig marinade blir dette et spennende måltid.
Er det noen du vil gjøre litt ekstra stas på da lager du denne kyllingsuppen. Når de får se gryta med butterdeigslokk kan vi love at de blir overrasket. Og enda mer når de får den første biten i munnen.
Hva du pakker inn fileten i under butterdeigen, kan varieres nærmest i det uendelige. Apéritif foreslår kyllinglevermousse som alternativ smakstilsetning til ost. Det gir retten en langt kraftigere karakter.
Kyllingfileten pakker du inn i litt butterdeig med litt grønnsaker. Deretter lager du den nydelige madeirasausen.
Helstekt kylling med sennep og honning er inspirert av det israelske kjøkken. Aubergine, grillet paprika, mandler og hvitløk gjør det til et ordentlig smakfullt måltid.
Dette er en nydelig kyllinggryte. Sausen i gryteretten lages av hermetiske tomater som smakes til med litt vin, løk og oregano.
Prøv denne retten på japanske grillspyd med kyllingfileter. Vi kan love deg spennende smaker.
Sterkt og søtt dominerer denne retten som er en super måte å løfte det litt anonyme kylllingkjøttet på. I god karibisk tradisjon.
Kalkunbryst eller filet er tilgjengelig store deler av året, og er et godt alternativ til kylling. Men det krever oppmerksomhet fra kokken slik at du ikke ender opp med tørrstekt kjøtt. Pistasjsmør hjelper selvsagt siden det er både fett og mykt.
Du kan kjøpe ferdige kalkunbiffer eller skjære dine egne fra en kalkunfilet. Byggryn med urter og saus med ingefær, hvitløk, soyasaus og granateplekjerner er deilig tilbehør.
Server en nydelig biff av kalkun med et spesielt smakfullt kryddersmør laget av smør, chili, lime og hakket koriander. Biffene kan du enten kjøpe ferdige eller skjære dem selv av en hel kalkunfilet