Farfalle er en pastatype formet som en sløyfe eller sommerfugl. Her får de følge av tunfisk etter en italiensk oppskrift.
Farfalle er en pastatype formet som en sløyfe eller sommerfugl. Her får de følge av tunfisk etter en italiensk oppskrift.
Pai er mye lettere enn det du tror, og det er ingen sak å lage en velsmakende og herlig rett når du bruker kylling i paien.
Inspirasjonen til denne oppskriften er fra thaikjøkkenets klassikere pad thai. Vi bruker pasta piffet opp med chilisaus, soyasaus og ingefær.
Lag deg en biffpai som dagens middag. Vi lover deg at den er klar på under en time. Mens paien steker er det bare å gjøre andre ting du har lyst til.
Vi har testet mange oppskrifter på pizzadeig. Du kommer aldri til å trenge en annen enn denne. Så er det opp til deg hva du vil ha på toppen. Forslagene finner du her.
Hva med en deilig og lettvint middag? Denne smakfulle paien der lyst kjøtt i form av kylling eller kalkun spiller hovedrollen.
Denne berømte retten er veldig enkel å lage. Du lager både fyll og saus fra grunnen. Derfor kommer den til å smake ekstra godt.
Denne oppskriften er inspirert av pinsaen som serveres på Jacquelines i Stockholm.
Kylling er for alltid et populært middagsinnslag. Sammen med ris blir det hele riktig så velsmakende og lettlaget.
Mozzarella, tomat og basilikum - selveste Caprese-salaten, får her følge av pasta og pesto - og det er en ny favoritt.
Maqluba eller maklouba serveres ofte opp-ned slik at det dannes et attraktivt mønster, men smaken blir like god om det visuelle mislykkes. Den skal imidlertid ikke røres i underveis for at alle de gode smakene skal smake sammen.
En enkel og deilig pastarett med blåmuggost som er ferdig på 20 minutter.
Tomatsaus med ansjos er en klassiker fra Italia som brukes både til pasta og pizza.
Båndpasta, tagliatelle, er for mange den optimale pastaen. Slik lager du den enkelt selv.
Enkel pastarett med pølse og nydelig lett syrlig saus med crème fraîche.
Pai er ikke være vanskelig å lage. Bruk noen pølser du har til overs, og legg til brokkoli og tomat. Så har du middag eller lunsj.
Selv om de fleste nok vet at sei er så mye mer enn bare seibiff med løk, ender den alt for ofte opp slik. Prøv tomatsei med pasta.
Hvem kan motstå pasta med pesto? Her har du enkle oppskriften som tar deg under 20 minutter får maten står på bordet.
Denne salaten metter godt alene, men er ypperlig som tilbehør til fisk eller kjøtt
Pizzadeig blir enda bedre hvis den får heve lenge, som i oppskriften her. Det er Craig Whitson og Tore Gjesteland, fra boka Verdens beste pizza som har komponert den.
Denne retten med steinbit med alt det gode tilbehøret smaker herlig. Det er mulig å kutte hjørner om du velger ferdig tomatsaus.