Pizzasnurrer er noe barna vil elske. Vi ser ikke bort ifra at også de voksne får lyst i å knabbe en og annen.
Pizzasnurrer er noe barna vil elske. Vi ser ikke bort ifra at også de voksne får lyst i å knabbe en og annen.
Her er oppskriften på pizzasnurrer med ekstra mye smak. Du kan lage pizzadeigen selv eller kjøpe den ferdig. Vi foreslår at du lager den selv. Her er oppskriften på det hele.
Svært få ting smaker så godt som langtidskokt ragù bolognese. Det tar tid å lage, men er verdt hver enste sekund. Server sammen med pasta, i lasagne eller på polenta.
Blomkål, sopp, bacon og ost er ingredienser som gjør seg veldig godt sammen til en deilig grateng. Oppskriften er dessuten veldig enkel å få til.
Jordlig og aromatisk sopp møter røyket bacon og silkemyk pasta i denne nydelige oppskriften, som kalles "tømmerhuggerens pasta" på italiensk.
Steinsoppen er rikere smaksmessig og enda mer fleksibel i kjøkkenet enn kantarellen. Derfor blir ravioli med steinsopp ekstra godt.
Dette bakverket regnes som Georgias nasjonalrett og serveres gjerne til frokost med en kopp te.
Har du forsøkt pizza og pannekake i én og samme rett? Det blir suksess. En enkel, rask og nærmest genial oppskrift.
Det finnes få oppskrifter på som kan måle seg med denne når det gjelder tidsbruk. Det er ingenting i veien for å la skiver av godt brød gjøre jobben som pizzabunn.
Du kan bytte ut linguini med spagetti som passer like godt med reker i chili i denne deilige retten.
Spaghetti er manges favoritt både blant store og små. Setter du til blåskjell og reker får du en rett som kan serveres så vel til hverdags som til festmiddagen.
Hver munnfull gir deg alle de gode smakene du liker. Lag stor porsjon, for den kan fint varmes opp dagen etter.
Brokkoli er noe av det sunneste du kan servere. I gratinert utgave blir den spiselig også for grønnsaksvegrere. Her er oppskriften.
En skikkelig deilig grateng der pasta spiller hovedrollen og får følge av broccoli og tomat. Du kan serve på 20 minutter.
Tagliatelle med blåmuggost er lett og rask å lage. En velsmakende middagsrett. eller som en smårett til lunsj.
Lasagne føles ekstra luksuriøs når den lages uten kjøtt, og med gorgonzola, valnøtter og friske grønnsaker.
Slik piffer du opp ferdig fylt tortelloni fra butikken.
Tomater og extra virgin olivenolje er gode venner i matveien. Da passer det også svært godt med smaksrike urter som gir deg akkurat den nyansen du liker best i en pai.
Plukkfisk er inspirasjonen til denne retten. Ofte var det rester av fiskemiddagen som ble til denne barnevennlige retten. Med pasta og ost blir den enda mer barnevennlig.