Fylte pastaputer er manges redning til middag. De blir ekstra gode om de gratineres. Denne retten kan også lages med rester av pasta.
Fylte pastaputer er manges redning til middag. De blir ekstra gode om de gratineres. Denne retten kan også lages med rester av pasta.
Makaronigrateng er en amerikansk klassiker, mac'n cheese, som her har fått følge av broccoli og en god gammel hverdagshelt, falukorven.
Den klassiske amerikanske pastaretten mac 'n cheese er virkelig kosemat. En favoritt blant både voksne og barn.
Denne pastaretten er en vegetarisk utgave av pasta florentine som har makaroni, ostesaus og spinat som basis.
Puttanesca er en tradisjonell italiensk pastarett med en saus av knuste tomater, olivenolje, hvitløk, oliven, kapers og ansjos.
Så enkelt lager du en pastarett med mange gode smaker av sennep, dill og laks.
Denne pastaretten kan du nesten lage på vei hjem fra jobben. Men pastaen må kokes, men det er gjort på et øyeblikk. Veldig godt og tilsvarende enkelt å lage.
Denne enkle, lettlagede, klassiske pastaretten får alle til å drømme om Italia. Og så lager du den så lett selv.
Dette er en vri på klassikeren pasta Alfredo. Følg den enkle oppskriften. Den kan fint lages med bare fløte og parmesan.
Pasta, smør, ost og pepper er alt du trenger for å lage denne klassiske romerske pastaretten.
Med en håndfull ingredienser og 15 minutter til rådighet lager du en av Italias aller beste pastaretter
Cannelloni er pastaplater formet som et rør, med en eller flere typer fyll i. Denne kyllingvarianten er et mildere alternativ til lasagne, og en sikker vinner også hos barna.
Pasta og krabbe er en ypperlig kombinasjon. Her har vi benyttet cannelloni sammen med fennikel. Denne retten kommer til å vekke oppsikt rundt middagsbordet.
Fylt pasta er mye enklere å lage enn du tror. Cannelloni-rør fylles med ønsket fyll, eller kjøttsaus av svin som her og toppes med ostesaus. Her oppskriften.
Skal du lage noe ekstra godt med ravioli, skal du prøve vår oppskrift med ristet fenalår. Det tar deg kun 15 minutter så er retten klar for middagsbordet.
Tagliatelle, som du får kjøp ferdig, smaker kjempegodt sammen kylling og pesto. Følg den enkle oppskriften og middagen er på bordet på 20 minutter.
Mozzarella, tomat og basilikum - selveste Caprese-salaten, får her følge av pasta og pesto - og det er en ny favoritt.
En enkel og deilig pastarett med blåmuggost som er ferdig på 20 minutter.
Tomatsaus med ansjos er en klassiker fra Italia som brukes både til pasta og pizza.
Båndpasta, tagliatelle, er for mange den optimale pastaen. Slik lager du den enkelt selv.