Tagliatelle med kremet tomatsaus, kylling og pesto
Foto: Studio Dreyer Hensley

Tagliatelle med kremet tomatsaus, kylling og pesto

Tagliatelle, som du får kjøp ferdig, smaker kjempegodt sammen kylling og pesto. Følg den enkle oppskriften og middagen er på bordet på 20 minutter.

Fremgangsmåte

  1. Varm ovnen til 180 grader.
  2. Gni kyllingfiletene inn med paprikapulver, salt og pepper.
  3. Varm olivenolje i en stekepanne og brun filetene på begge sider.
  4. Ha kylling, hakkede tomater, pinjekjerner og litt olivenolje i en ildfast form og stek filetene videre i 5-6 minutter.
  5. La de hvile i 5 minutter før du skjærer dem i skiver.
  6. Kok tagliatellen i lettsaltet vann som angitt på pakken til den er al dente.
  7. Sil av vannet men ta vare på litt av det.
  8. Kok pastavann med kremfløte til det tykner.
  9. Tilsett innholdet fra den ildfaste formen. 
  10. Bland inn tagliatelle og server med pesto, frisk basilikum og småtomater på siden.

Slik lager du tagliatelle

Bli abonnent på aperitif +  og oppnå store fordeler samtidig

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne.

Få dagens rett som nyhetsbrev

 

Sendt inn av Apéritif

Drikke som passer til denne oppskriften

Forsiden akkurat nå
Nyheter brennevin: At så ung svært røykpreget whisky kan være så supergodt balansert, er et mirakel
+
Tester

Nyheter brennevin: At så ung svært røykpreget whisky kan være så supergodt balansert, er et mirakel

Men det er ikke bare ung whisky i toppklassen blant novembernyhetene, også vellagret cognac av en annen verden.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Slik har du kanskje ikke laget frikasseen før
Dagens rett
Innbakt kremet kyllinggryte

Slik har du kanskje ikke laget frikasseen før

Gjør stas på søndagsmiddagen og følg denne oppskriften på en kyllinggryte litt utenom det vanlige.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Madeira på en helt annen og like fullt unik måte
+
Godbiter i pollisten

Madeira på en helt annen og like fullt unik måte

Tørr bordvin fra Madeira vekker stadig større interesse – og denne er et strålende bevis på hva øya langt ute i havet kan by på.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Knallkjøp fra Bordeaux' østside
+
Ukens vin

Knallkjøp fra Bordeaux' østside

5 år gammel bordeaux til 189,90 kroner som også smaker veldig godt er ikke hverdagskost. Spesielt ikke når den kommer fra en slik familiehistorie.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Tapasbollene kan også lages av kylling
Dagens rett

Tapasbollene kan også lages av kylling

Saftige kjøttboller hører hjemme på et hvert tapasbord og er perfekt fredagssnack. De kan fint lages av kyllingkjøttdeig.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Prøv en ny vri på blåskjellene: gratiner dem som i Provence
Dagens rett

Prøv en ny vri på blåskjellene: gratiner dem som i Provence

Blåskjell er lett å ty til når du er fysen på noe ekstra godt midt i uka. Hva med å gratinere dem som i denne oppskriften?

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her