Denne suppen vil glede mange rundt bordet. Hvis du ikke har tilgang til viltkjøtt, kan du blant annet bruke rester av rester av stek.
Du kan legge alle oppskriftene inn i din personlige kokebok og også lage dine egne
Denne suppen vil glede mange rundt bordet. Hvis du ikke har tilgang til viltkjøtt, kan du blant annet bruke rester av rester av stek.
Vi har alle hørt det før, at i land hvor intens varme er hverdagskost, drikkes det varm te og nytes kryddersterk mat selv midt på dagen. Her er et forslag du kan teste.
Her har du oppskriften på fiskegryte med deilige ingredienser som setter ekstra smak. Dette vil være en suksess på middagsbordet.
En enkel og smakfull fiskesuppe. For best resultat lager du fiskekraften selv.
Her er suppen du skal lage om du inviterer til bryggefest! Med nyfisket hovedingrediens og selvplukket tang, blir dette underholdning for store og små.
Denne gryten er både rik på smak og næring, og vil passe godt på middagsbordet.
Løksuppe er enkelt å lage og smaker kjempegodt. Denne oppskriften fikser du uten alt for mange ingredienser.
Denne suppen gir deg og dine masse god smak for en forholdsvis liten innsats. Hvilken type fisk du bruker er opp til deg. Kanskje noe fra fryseren.
Trodde du at appelsin, gulrot og ingefær ikke passer sammen? Prøv denne oppskriften så innser du raskt at du tok feil.
Det er veldig enkelt å lage denne smakfulle og fargerike suppen. Du skal servere den rykende varm med rømme.
Det er enkelt å lage en deilig tomatsuppe. Du kan ha egg i eller eksempelvis små kjøttboller.
Her har du oppskriften på en varmende, mettende og ikke minst næringsrik grønnsakssuppe
Høns er noe som brukes for sjelden, og dette er din anledning til å prøve en hjertevarmende hønsesuppe.
Gulyásleves er en ungarsk suppe laget av biff, grønnsaker, malt paprika og andre krydder. Her finner du oppskriften.
Prøv denne nudel- og kjøttsuppen. Provencalsk pistou setter en piff på det hele.
Den mest kjente russiske retten er rødbetsuppen borsjtsj. Prøv den til middag og du vil få en god og annerledes smaksopplevelse.
Poteten gjør seg godt i både varme og kalde supper, og fungerer både som en jevner og gir ofte mer mat til suppen. Derfor skal du prøve denne franske grønne potetsuppen.