Supper

oppskrifter.webp
  • 1 time

    Riktig nok tar litt tid å koke høns.Til gjengjeld får du mye god kraft. Den er det super å lage suppe på. I denne oppskriften bruker du moste grønnsaker som jevner suppen.

  • 2 timer

    Dette er en suppe du helt sikkert kommer til å lage flere ganger. Den deilige smaken av hønsekjøttet vil du aldri glemme.

  • 40 minutter

    Lag en suppe slik de gjør det i Provence. Du kan ta noen snarveier ved å kjøpe buljong og du kan bytte ut høna med grillet kylling.

  • 40 minutter

    Denne suppen er mager, men du verden så mett du blir likevel. Og ikke minst, den smaker fantastisk godt.

  • 1 time

    Mulligatawny er en indisk suppe med linser og karri, og i dette tilfellet også høns. Her finner du den enkle oppskriften.

  • 45 minutter

    Her har du en enkel oppskrift på jordskokksuppe som smaker herlig. Suppen kan lages på forhånd og varmes opp før servering.

  • 20 minutter

    Trenger du en rask og næringsrik middag, har vi løsningen her. Denne herlige suppen har du servert i løpet av 20 minutter.

  • 30 minutter

    Å lage deilig aspargessuppe er ingen heksekunst. Den er ferdig på 30 minutter. Du kan bruke den som forrett eller som en deilig suppemiddag.

  • 30 minutter

    En deilig suppe der laksen og blåskjellene får smak og farge av safran.

  • 30 minutter

    Kveitehode er et perfekt utgangspunkt for fiskesuppe siden det bidrar med så mye smak. Prøv denne enkle, men eksklusive oppskriften.

  • 40 minutter

    Det er neppe noen rett som er enklere å få til god smak på enn løksuppe. Og som ikke minst der ingrediensene er tilnærmet et nullbudsjett.

  • 29 minutter

    Lag en linsesuppe med et kanskje litt uvant tilbehør, nemlig sprøstekte blåskjell. Her er oppskriften.

  • 15 minutter

    Prøv denne usedvanlig enkle, men fyldige grønnsakssuppen til middag i dag.

  • 20 minutter

    Paprikasuppe er krydret og varmende, og med denne søtlige sausen får det en ekstra piff.

  • 20 minutter

    Her får du en svært enkel grunnoppskrift på grønnsakssuppe som kan varieres i det uendelige, alt etter hvilke grønnsaker du liker best.

  • 40 minutter

    Mais og hummer er en fabelaktig kombinasjon. Bare prøv denne suppen.

  • 40 minutter

    Den franske spesialiteten bouillabaisse er enklere å lage enn å uttale. Det er rett og slett en rett der fiskerne bruker det de har fått i garnet.

  • 35 minutter

    Dette blir din nye favoritt - denne suppen er både flott å se på og enkel å lage

  • 45 minutter

    Jordskokk er en gammel kulturplante, som ble utkonkurrert av poteten for 300 år siden. Men den finnes fortsatt her til lands, og er en kjempegod og sunn grønnsak.

  • 40 minutter

    En deilig fiskesuppe med mye smak. Stjerneanisen setter en ekstra spiss. Du kan bruke den både som hovedrett og forrett.

  • 30 minutter

    Bouillabaisse er den mest berømte fiskesuppen i verden. Ikke uten grunn.

Forsiden akkurat nå
Bedre blir ikke matchen enn med denne Jura-chardonnayen
+
Mat og vin i kombinasjon

Bedre blir ikke matchen enn med denne Jura-chardonnayen

Kylling og risotto er en rett uten utløpsdato, og sammen med en nykommer av en vin, blir det ukas mat og vin-kombo.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Vi har testet årets rosévin - inkludert de beste under 200 kroner
+
Tester
De beste rosévinene i 2025

Vi har testet årets rosévin - inkludert de beste under 200 kroner

Blant de drøyt 300 rosévinene vi har testet det siste året, for det meste årgang 2024 og 2023, finner du garantert noe for din smak og ditt budsjett. Også de beste rosevinene under 200 kroner hvor noen er latterlig billige.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

16 år gammel champagne fra den fantastiske 2008-årgangen på et pol nær deg
+
Godbiter i pollisten

16 år gammel champagne fra den fantastiske 2008-årgangen på et pol nær deg

Det er en sjelden godbit som venter den som setter pris på champagnens fascinerende univers av tertiæraromaer.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Skal du ha noen riktig lekre bobler, finner du denne på 134 pol
+
Ukens vin

Skal du ha noen riktig lekre bobler, finner du denne på 134 pol

Denne Franciacorta-klassikeren er oppgradert av selveste Richard Geoffroy, kjellermester for Dom Pérignon gjennom 28 år. Som også utfordrer sake-tradisjonen.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Gi gin tonicen et ekstra løft med rabarbra fra hagen
Ukens drink
Gin tonic med rabarbra

Gi gin tonicen et ekstra løft med rabarbra fra hagen

En gin tonic skal være frisk og aromatisk, med rabarbrasirup og rabarbrastrimler får den enda mer av det gode.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Ny kultvinprodusent for pinot noir i Norge
+
Godbiter i pollisten

Ny kultvinprodusent for pinot noir i Norge

Cathrine Marshall er en sørafrikansk produsent som gjør tingene på sin måte, og det smaker.

Les hele saken