Supper

oppskrifter.webp
  • 45 minutter

    Prøv denne herlige suppen når du trenger litt varme i kroppen.

  • 2 timer

    Her har du oppskriften på en varmende, mettende og ikke minst næringsrik grønnsakssuppe

  • 15 minutter

    Det er enkelt å lage en deilig tomatsuppe. Du kan ha egg i eller eksempelvis små kjøttboller.

  • 30 minutter

    Det er veldig enkelt å lage denne smakfulle og fargerike suppen. Du skal servere den rykende varm med rømme.

  • 40 minutter

    Trodde du at appelsin, gulrot og ingefær ikke passer sammen? Prøv denne oppskriften så innser du raskt at du tok feil.

  • 30 minutter

    Denne suppen gir deg og dine masse god smak for en forholdsvis liten innsats. Hvilken type fisk du bruker er opp til deg. Kanskje noe fra fryseren.

  • 40 minutter

    Løksuppe er enkelt å lage og smaker kjempegodt. Denne oppskriften fikser du uten alt for mange ingredienser.

  • 30 minutter

    Denne gryten er både rik på smak og næring, og vil passe godt på middagsbordet.

  • 30 minutter

    Prøv denne kremede, men lette og gode fiskesuppen

  • 1 time

    Her er suppen du skal lage om du inviterer til bryggefest! Med nyfisket hovedingrediens og selvplukket tang, blir dette underholdning for store og små.

  • 1 time 30 minutter

    En enkel og smakfull fiskesuppe. For best resultat lager du fiskekraften selv.

  • 30 minutter

    Her har du oppskriften på fiskegryte med deilige ingredienser som setter ekstra smak. Dette vil være en suksess på middagsbordet.

  • 30 minutter

    Prøv en enkel og smakfull variant av fiskesuppe med karri

  • 30 minutter

    Vi har alle hørt det før, at i land hvor intens varme er hverdagskost, drikkes det varm te og nytes kryddersterk mat selv midt på dagen. Her er et forslag du kan teste.

  • 20 minutter

    Denne suppen vil glede mange rundt bordet. Hvis du ikke har tilgang til viltkjøtt, kan du blant annet bruke rester av rester av stek.

Forsiden akkurat nå
Credo på Nasjonalbiblioteket er en unik satsing på matkulturformidling
+

Credo på Nasjonalbiblioteket er en unik satsing på matkulturformidling

Heidi Bjerkans Credo har gjenoppstått i sin tredje og helt nye versjon på Nasjonalbiblioteket i Oslo, hvor formidling av ekte matkultur er hovedmålet – og det for alle budsjetter.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

En flaske liebfraumilch til nesten samme pris som for en treliter?
+
Godbiter i pollisten

En flaske liebfraumilch til nesten samme pris som for en treliter?

Ja, det er et dristig påfunn som fortjener oppmerksomhet fordi kvaliteten er av en annen verden.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Beste langhe nebbiolo, like bra som barolo, til halve prisen
+
Godbiter i pollisten

Beste langhe nebbiolo, like bra som barolo, til halve prisen

Når du ikke har råd til barolo eller ikke orker å vente til den blir drikkeklar, er dette et veldig godt alternativ – signert en av de beste.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

37 år gammel hvitvin til uvirkelig pris
+
Ukens vin

37 år gammel hvitvin til uvirkelig pris

Eller en 16 år gammel merlot til samme pris – begge kommer med en spesiell historie.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Slik får du fart på muffinsene - smak av pepperkake og blåmuggost
Ukens kake

Slik får du fart på muffinsene - smak av pepperkake og blåmuggost

Pepperkaker og blåost høres kanskje litt merkelig ut, men det er en himmelsk kombinasjon - bare prøv dagens oppskrift og bli frelst.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Smakskraft behøver ikke bety høy alkohol
+
Ukens vin

Smakskraft behøver ikke bety høy alkohol

Med 12 prosent er denne rødvinen beviset at også varmklima-vinområder kan lage en vin med både kraft og friskhet.

Les hele saken