Denne sausen lager du enkelt og greit på kort tid. Vi kan love at den smaker fortreffelig.
Denne sausen lager du enkelt og greit på kort tid. Vi kan love at den smaker fortreffelig.
Sausen er deilig til kraftige kjøttretter. Blir det litt til overs (tvilsomt) er den kjempegod som dressing.
Portvinssaus er en klassiker. Om du bruker fløte skal portvinen i fra begynnelsen, mens vinen skal i til slutt om du dropper fløte og lager den litt mer moderne.
Disse bakte tomatene passer perfekt sammen med lammekjøtt eller stekt fisk. Men kan også brukes på et koldtbord eller som en lett kveldsrett.
Disse potetene skal du fritere slik at de blir gyldne. De smaker godt til både kjøtt og fisk.
Du er sikkert vant til å lage denne retten med våre tradisjonelle poteter. Her foreslår vi en ny variant som du absolutt må prøve.
Dette er sikkert den eneste oppskriften du trenger for å lage denne populære sausen. Du lager den på maks 15 minutter.
Thousand Island er en klassiker blant dressinger som er lett å lage. Den passer til såvel salat, burger og reker.
Dette er en god dressing til sommersalater - og til grillet kjøtt og fisk. Velg de urtene du selv liker aller best.
Sitron- og persillemarinade er ideell for et bredt spekter av retter, spesielt når det gjelder sjømat og kylling.
Skal du ha en skikkelig dressing til hamburgeren? Da skal du satse på denne oppskriften. Garantert suksess.