Rotgrønnsaker egner seg godt til mos eller stappe. Varier den med kokte rotgrønsaker som selleri, persillerot og gulrot.
Rotgrønnsaker egner seg godt til mos eller stappe. Varier den med kokte rotgrønsaker som selleri, persillerot og gulrot.
Selvplukket sopp som kantarell eller skogsopp er enkelt og godt syltet. Se hvordan du gjør det.
Dette kryddersmøret passer ypperlig til stekt kylling eller kalkunfilet.
De tre gode vennene ingefær, chili og hvitløk passer til det meste. I følge med lime og sitrongress får du en marinade med asiatisk preg, som passer godt spesielt til kylling, svin, fisk og skalldyr.
Hva er kjøttkaker uten grønn ertestuing? Her får du oppskriften på stuingen som gjør susen.
Lag en deilig kikertpuré som er mye brukt i Midt-Østen. Hummus kan du bruke til både fisk, kjøtt og vegetarretter. På 15 minutter er den klar.
Mangosalsa passer til mange retter der du vil at det skal smake litt hot som for eksempel kalkunfilet, kylling og taco.
En god salat fortjener det beste tilbehøret, og med den rette dressingen blir salaten som ny. Her er oppskriftene på Vinaigrette med honning og sjalottløk
Tikka Masala er en av Indias mest berømte retter. Her er oppskriften på hvordan du lager sausen selv.
Dette er Hellstrøms egen oppskrift på ketchup. Den smaker herlig. Oppskriften er veldig enkel.
Denne dressingen passer perfekt til marinert og grillet oksefilet
Puré av grønnsaker er mesterkokkenes triks for å gi en rett ekstra farge, smak og en annen konsistens.
Gulrotstuing smaker fortreffelig til lettsaltet torsk, annen salt fisk, fiskekaker, kjøttboller og salt lammekjøtt.
Guacamole lages av moset avokado, smakt til med saft av lime, løk, chili og hvitløk. Super å bruke som dipp til grønnsakstavene.
Dette er en veldig enkel oppskrift på maderiasaus. Men du verden så godt den smaker.