Tilbehør

oppskrifter.webp
  • 15 minutter

    Du kan også bruke isbergsalat i denne oppskriften.

  • 15 minutter

    Denne sausen skal du servere til hvit eller rød fisk med dampet spinat, erter, blomkål eller brokkoli.

  • 15 minutter

    Lag en deilig madeirasaus på bare 15 minutter med denne enkle oppskriften.

  • 15 minutter

    Gresskarpuré kan brukes i røren til en gresskarkake, i pai, vaffel eller pannekakerøre, som basis til gresskarsuppe, eller som tilbehør til høstmiddagen. Og også i drinker.

  • placeholder
  • 15 minutter

    Denne britiske klassikeren er en fin måte å bruke opp hjemmelaget rispgele, og passer til både kalde eller varme kjøttretter.

  • 15 minutter

    Dette er en klassisk og enkel saus til gode fiskeretter.

  • 15 minutter

    Denne sausen er himmelsk til biff av alle slag.

  • 15 minutter

    Sopp og fløte blir til en deilig saus hvis du følger denne oppskriften. Sausen smaker til all slags kjøtt, fra viltkjøtt til kylling.

  • 15 minutter

    Her er oppskriften på hvordan du lager pepperrothollandaise. Smaker fortreffelig til mange retter.

  • 15 minutter

    Potetmos kan du bruke til svært mange retter. Her en oppskrift på en skikkelig god mos. Den er hentet fra Eyvind Hellstrøms bok Hellstrøm jr.

  • 15 minutter

    Nydelige smakskombinasjoner for de som liker blåmuggost. Dressingen passer godt til all slags grillmat og spesielt godt til grillet lam.

  • placeholder
    15 minutter

  • placeholder
  • 15 minutter

    I Spania heter hvitløksmajonesen altså alioli. Aioli er den franske utgaven.

  • 15 minutter

    Her er oppskriften på en syrlig og god og minst anvendelig salat. Den passer sammen med det meste av både kjøtt og fisk.

  • 15 minutter

    Mens hvitløksmajones heter alioli i Spania, er aioli den franske utgaven. Det tar deg maks femten minutter å lage den.

  • 15 minutter

    Rotgrønnsaker egner seg godt til mos eller stappe. Varier den med kokte rotgrønsaker som selleri, persillerot og gulrot.

  • 15 minutter

    Selvplukket sopp som kantarell eller skogsopp er enkelt og godt syltet. Se hvordan du gjør det.

  • 15 minutter

    Dette kryddersmøret passer ypperlig til stekt kylling eller kalkunfilet.

Forsiden akkurat nå
To fra denne porteføljen er noe av det mest spennende blant de sterkere nyhetene i mai
+
Tester

To fra denne porteføljen er noe av det mest spennende blant de sterkere nyhetene i mai

Vi snakker vellagret sherry, men også historiske sørfranske sterkviner. Samt drikke som passer perfekt inn i mai

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Slik setter du sammen et fristende koldtbord
Guide
Oppskrifter til 17. mai

Slik setter du sammen et fristende koldtbord

Koldtbord er ingen kunst med de herlige oppskriftene du finner her.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Chardonnaychampagne setter en ekstra spiss på festen – denne er også et veldig godt kjøp
+
Godbiter i pollisten

Chardonnaychampagne setter en ekstra spiss på festen – denne er også et veldig godt kjøp

En favoritt i kategorien chardonnaychampagne som også byr på veldig god valuta for pengene.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Frappato er sommerdrue nummer én – nå til veldig gunstig pris
+
Ukens vin

Frappato er sommerdrue nummer én – nå til veldig gunstig pris

Den kombinerer lys rød frukt med stor saftighet og moderat alkohol. Vin som fint kan nytes utendørs og lett avkjølt.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

En vårlig rett med alle smakskomponenter på plass
Dagens rett

En vårlig rett med alle smakskomponenter på plass

En smaksrik salat hvor det salte møter sprøtt, mykt, syrlig og søtt - alt som trengs for å sette smaksløkene under vann.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Ferietips for vinelskeren: Slik opplever du Franciacorta på to hjul
+

Ferietips for vinelskeren: Slik opplever du Franciacorta på to hjul

Som inngangsport til Alpene i Nord-Italia har vinområdet Franciacorta DOCG en dramatisk natur som likevel innbyr til sykkelturisme i behagelig tempo, og med ekstra god hjelp av el-sykkel.

Les hele saken