Tilbehør

oppskrifter.webp
  • 10 minutter

    Dette er en veldig enkel og god saus som passer til biff og annet stekt kjøtt.

  • 15 minutter

    Sopp og fløte blir til en deilig saus hvis du følger denne oppskriften. Sausen smaker til all slags kjøtt, fra viltkjøtt til kylling.

  • 10 minutter

    Du kan raskt lage din egen sursøt saus, og hvorfor ikke lage den til i en wokrett? Her er oppskriften.

  • 25 minutter

    Verdens beste kjøttsaus kalles denne retten som har som kjerne kjøttdeig og litt annet snadder. Serveres med spaghetti, revet hvitost eller parmesan.

  • 15 minutter

    Dette kryddersmøret passer ypperlig til stekt kylling eller kalkunfilet.

  • 45 minutter

    Plommer er deilig å spise som de er. Men du kan lage noe ekstra godt av de også, nemlig plommechutney.

  • 30 minutter

    Rabarbrachutney er godt tilbehør til grillmat, som for eksempel grillet kjøtt fra kylling eller kalkun.

  • 2 timer

    Det er enkelt å lage egne sylteagurker. Det tar litt tid etter at du har hatt de på glass før du kan nyte de. Men ingen ting er så godt som hjemmelaget.

  • 5 minutter

    Enhver salat trenger å bli dresset opp med en tilhørende smaksrik dressing. Prøv denne ekte fransk dressingen. Her er oppskriften

  • 10 minutter

    Dette er en saus som biter, selvfølgelig når det er både paprika, chili og hvitløk i den.

  • 15 minutter

    Dette er Hellstrøms egen oppskrift på ketchup. Den smaker herlig. Oppskriften er veldig enkel.

  • 10 minutter

    Her er oppskriften på aioli slik Hellstrøm vil at den skal lages og smake.

  • 10 minutter

    Her oppskriften på brun saus som passer perfekt til kjøttkaker. Følg den enkle oppskriften.

  • 15 minutter

    Puré av grønnsaker er mesterkokkenes triks for å gi en rett ekstra farge, smak og en annen konsistens.

  • 15 minutter

    Gulrotstuing smaker fortreffelig til lettsaltet torsk, annen salt fisk, fiskekaker, kjøttboller og salt lammekjøtt.

  • 40 minutter

    Denne sausen er enkel å lage, men det går ikke utover smaken. Bruk den både til fisk og kjøtt.

  • placeholder
    10 minutter

  • placeholder
    20 minutter

    Lag en deilig marinade til grillspydet. Den gjør underverker med det ferdig grillede spydet nesten uansett hva du utstyrer det med.

  • placeholder
    10 minutter

    Her får du oppskrift på marinade som passer perfekt til kylling.

  • placeholder
    15 minutter

Forsiden akkurat nå
Slik setter du sammen et fristende koldtbord
Guide
Oppskrifter til 17. mai

Slik setter du sammen et fristende koldtbord

Koldtbord er ingen kunst med de herlige oppskriftene du finner her.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Ferietips for vinelskeren: Slik opplever du Franciacorta på to hjul
+

Ferietips for vinelskeren: Slik opplever du Franciacorta på to hjul

Som inngangsport til Alpene i Nord-Italia har vinområdet Franciacorta DOCG en dramatisk natur som likevel innbyr til sykkelturisme i behagelig tempo, og med ekstra god hjelp av el-sykkel.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Chardonnaychampagne setter en ekstra spiss på festen – denne er også et veldig godt kjøp
+
Godbiter i pollisten

Chardonnaychampagne setter en ekstra spiss på festen – denne er også et veldig godt kjøp

En favoritt i kategorien chardonnaychampagne som også byr på veldig god valuta for pengene.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Frappato er sommerdrue nummer én – nå til veldig gunstig pris
+
Ukens vin

Frappato er sommerdrue nummer én – nå til veldig gunstig pris

Den kombinerer lys rød frukt med stor saftighet og moderat alkohol. Vin som fint kan nytes utendørs og lett avkjølt.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

5-retters fra Bon Lio og 5 spanske viner fra en historisk produsent
Matkurs og vinkurs

5-retters fra Bon Lio og 5 spanske viner fra en historisk produsent

Lekker spansk musserende, rødvin og hvitvin til 5-retters fra Bon Lio. Kan det bli bedre? Bli med på spansk aften den 03. juni!

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Leken kombinasjon av and og appelsin med perfekt vinfølge i glasset
+
Mat og vin i kombinasjon

Leken kombinasjon av and og appelsin med perfekt vinfølge i glasset

Når saftig and og vin fra Argentina møtes i harmoni, får også du en gyllen mulighet til å skinne som vertskap.

Les hele saken