Black pepper sauce hører først og fremst hjemme i det kinesiske kjøkkenet.
Black pepper sauce hører først og fremst hjemme i det kinesiske kjøkkenet.
Sitron- og persillemarinade er ideell for et bredt spekter av retter, spesielt når det gjelder sjømat og kylling.
Smakssatt sukker er godt og fremhever smaken på bær, sitrusfrukter og krydder. Lag ditt eget smakssatte sukker og dekorer kaken eller desserten.
For den som er glad i Midtøstens kjøkken, er libanesisk 7 krydder uunnværlig.
Salata hara er en typisk arabisk siderett som serveres til kjøtt eller fisk. Hara betyr het, men den er ikke like sterk som eksempelvis harissa. Styrken er det du som avgjør.
Syltet sitron er obligatorisk for ethvert måltid fra den søtlige og østlige delen av Middelhavet. Mens den vanligvis tar fire uker å få ferdig, er denne klar på ett døgn.
Avocado-salsa er tynnere enn guacamole og er perfekt å dryppe over alt fra tacos til meksikanske kjøttretter - eller også som dip til nachos.
En slik salsa hører hjemme på ethvert meksikansk måltid.
Jalapeno-salsa lager du enkelt selv. Smaken overgår alt av det som finnes i glass.
Rabarbra kan brukes til pickles. Alene eller sammen med andre grønnsaker. Det er en fin måte å utnytte sensommerens rabarbra som er litt grovere.
Du kommer langt med litt nøytral olje, litt sitron og et knippe blandede urter når du skal lage denne enkle urtemarinaden
Sprøstekt sjalottløk passer perfekt til alt fra asiatisk mat til pølser.
Denne sausen smaker herlig til blant annet fisk og selvfølgelig til grillmat. Du lager den veldig kjapt når du følger vår oppskrift.