Denne potetmosen med gulrøtter og appelsin vil de alle like, selv de minste. Du lager den på 20 minutter.
Denne potetmosen med gulrøtter og appelsin vil de alle like, selv de minste. Du lager den på 20 minutter.
Thousand Island er en klassiker blant dressinger som er lett å lage. Den passer til såvel salat, burger og reker.
Her er oppskriften som Trond Moi bruker når han skal lage potetmos med mandelpoteter.
Det å lage hjemmelagde pommes frites slik at de blir perfekte er ingen stor kunst. Her viser vi deg hvordan
Her er oppskriften på aioli slik Hellstrøm vil at den skal lages og smake.
Denne sausen skal du servere til hvit eller rød fisk med dampet spinat, erter, blomkål eller brokkoli.
Habanero er en veldig sterk chili, men også den som har den mest fruktige og beste smaken.
Zhug er Jemens svar på pesto og lages av koriander, grønn chili, chiliflak, hvitløk, kardemomme, spisskummen og olivenolje.
Dette er en veldig enkel og god saus som passer til biff og annet stekt kjøtt.
Sopp og fløte blir til en deilig saus hvis du følger denne oppskriften. Sausen smaker til all slags kjøtt, fra viltkjøtt til kylling.
Buffalo sauce trengs for å lage perfekte buffalo wings enten du bruker kyllingvinger eller blomkål
Gresskarpuré kan brukes i røren til en gresskarkake, i pai, vaffel eller pannekakerøre, som basis til gresskarsuppe, eller som tilbehør til høstmiddagen. Og også i drinker.