Grønnkål er er fantastisk råvare og kan brukes til så mye, særlig pesto. Server gjerne på litt godt brød ved siden av pastaretten
Grønnkål er er fantastisk råvare og kan brukes til så mye, særlig pesto. Server gjerne på litt godt brød ved siden av pastaretten
Det er veldig enkelt å lage din egen remulade. Den smaker mye bedre enn den du får kjøpt i butikken.
Denne oppskriften kan brukes for olje av så vel gressløk som persille og ramsløk. Slik olje er en super ingrediens til alt fra dressinger til varme retter.
Her er oppskriften på en bbq-sauce med masse smak. Lag en dobbel porsjon når du først er i gang. Sett den i kjøleskapet så holder den seg hele sommeren.
Ingen skal komme her å si at poteter er kjedelig mat. Med denne oppskriften blir de hasselbackpotetene feststemt tilbehør eller en festrett i seg selv.
Her får du oppskriften på en enkel sjysaus med pepper. Sausen er anvendelig til mange retter.
En enkel saus med frisk smak av appelsin. Denne sausen passer spesielt got til retter av kylling, kalkun og and, og kan godt serveres både varm og kald.
Potetmos kan du bruke til svært mange retter. Her en oppskrift på en skikkelig god mos. Den er hentet fra Eyvind Hellstrøms bok Hellstrøm jr.
Det smaker herlig til det meste. Fløtegratinerte poteter er enkelt å lage. Her får du oppskriften som gjør det til en lek å lage.
Det er enkelt lage rødvinsaus. Følg oppskriften og du er mål i løpet av 15 minutter og kan servere den til dine utvalgte retter.
Nydelige smakskombinasjoner for de som liker blåmuggost. Dressingen passer godt til all slags grillmat og spesielt godt til grillet lam.
Pesto er en klassisk italiensk saus som oftest serveres kald sammen med nykokt pasta.
Dette er en deilig salat du kan nyte som den er, eller ha som tilbehør til kjøttretter eller fisk. Her er oppskriften
Frijoles refritos serveres med nachos chips, men kan også brukes som en rett i seg selv. Hvis du ønsker den vegetarisk, må du bruke olivenolje.
Du kan raskt lage din egen sursøt saus, og hvorfor ikke lage den til i en wokrett? Her er oppskriften.
Verdens beste kjøttsaus kalles denne retten som har som kjerne kjøttdeig og litt annet snadder. Serveres med spaghetti, revet hvitost eller parmesan.
Dette kryddersmøret passer ypperlig til stekt kylling eller kalkunfilet.