Plommer er deilig å spise som de er. Men du kan lage noe ekstra godt av de også, nemlig plommechutney.
Plommer er deilig å spise som de er. Men du kan lage noe ekstra godt av de også, nemlig plommechutney.
Rabarbrachutney er godt tilbehør til grillmat, som for eksempel grillet kjøtt fra kylling eller kalkun.
Det er enkelt å lage egne sylteagurker. Det tar litt tid etter at du har hatt de på glass før du kan nyte de. Men ingen ting er så godt som hjemmelaget.
Dette er en saus som biter, selvfølgelig når det er både paprika, chili og hvitløk i den.
Dette er Hellstrøms egen oppskrift på ketchup. Den smaker herlig. Oppskriften er veldig enkel.
Her oppskriften på brun saus som passer perfekt til kjøttkaker. Følg den enkle oppskriften.
Puré av grønnsaker er mesterkokkenes triks for å gi en rett ekstra farge, smak og en annen konsistens.
Gulrotstuing smaker fortreffelig til lettsaltet torsk, annen salt fisk, fiskekaker, kjøttboller og salt lammekjøtt.
Denne sausen er enkel å lage, men det går ikke utover smaken. Bruk den både til fisk og kjøtt.
Dipsaus er enkelt å lage selv og smaker aller best nyrørt. Så ikke lag mer enn du trenger.
Denne dressingen er uslåelig på salater - grønne som blandede. Passer ypperlig for veganere.
Denne varianten av pesto laget av basilikum må du prøve. Du bruker den på akkurat samme måte som du vanligvis bruker pesto.
Teriyaki er ikke navnet på en saus, men på en tilberedningsmetode som innebærer å marinere hovedråvaren i denne sausen.
Her får du oppskriften på hvordan du lager en enkel hollandaisesaus med estragon.
Denne dressingen lager du på fem minutter. Passer til fisk, grillmat og eksempelvis pizza.
Bruker du mandelpotet til mosen får den en flott farge. Også med hvitløk, smør og pepper som blir det ren luksus for en billig penge.