Salsa verde smaker like godt til pasta eller gnocchi som til stekt eller kokt fisk samt kjøtt. Den ultimate dip-sausen.
Salsa verde smaker like godt til pasta eller gnocchi som til stekt eller kokt fisk samt kjøtt. Den ultimate dip-sausen.
Her er oppskriften på aioli slik Hellstrøm vil at den skal lages og smake.
Her oppskriften på brun saus som passer perfekt til kjøttkaker. Følg den enkle oppskriften.
Denne lune syrlige og krydrete smørsausen setter ekstra spiss på biffen eller entrecoten.
Dette er perfekt tilbehør til det meste av kjøtt og smaksrik fisk.Og så er det veldig kjapt å lage.
St Anna er navnet på en type aspargesbønne, men denne klassiske kombinasjonen av bønner og tomatsaus kan lages med alle typer grønne bønner.
Så enkelt er det å lage smørkokte sukkererter.med oppskriften til Bent Stiansen.
Denne dressingen er uslåelig på salater - grønne som blandede. Passer ypperlig for veganere.
Denne friske dip-sausen smaker perfekt til østers.
Koriander og lime gir østerssmaken et godt løft med denne dip-sausen.
Å lage sursøt saus er gjort på et øyeblikk. Du kan bruke den til asiatiske retter, men også til mange andre du vil sette litt fart på.