Denne dressingen er uslåelig på salater - grønne som blandede. Passer ypperlig for veganere.
Denne dressingen er uslåelig på salater - grønne som blandede. Passer ypperlig for veganere.
Denne friske dip-sausen smaker perfekt til østers.
Koriander og lime gir østerssmaken et godt løft med denne dip-sausen.
Å lage sursøt saus er gjort på et øyeblikk. Du kan bruke den til asiatiske retter, men også til mange andre du vil sette litt fart på.
Denne dressingen lager du på fem minutter. Passer til fisk, grillmat og eksempelvis pizza.
Å lage majones gjør du på fem minutter. Alt du treng er en stavmikser.
St Anna er navnet på en type aspargesbønne, men denne klassiske kombinasjonen av bønner og tomatsaus kan lages med alle typer grønne bønner.
Hjemmelaget myntechutney er forfriskende tilbehør som gjør måltidet ekstra godt.
Enhver salat trenger å bli dresset opp med en tilhørende smaksrik dressing. Prøv denne ekte fransk dressingen. Her er oppskriften
Denne dressingen som opprinnelig tok av på sosiale medier i en kålsalat, smaker fortreffelig og er utrolig fleksibel - en selvfølge på en hver salatbuffet og koldtbord.
En maimiale du kan bruke på borødskive såvel som tiilbehør til en krfatig kjøttrett.
Habanero er en veldig sterk chili, men også den som har den mest fruktige og beste smaken.