Denne britiske klassikeren er en fin måte å bruke opp hjemmelaget rispgele, og passer til både kalde eller varme kjøttretter.
Denne britiske klassikeren er en fin måte å bruke opp hjemmelaget rispgele, og passer til både kalde eller varme kjøttretter.
Mange liker cajunsaus. Den lager du selv på 10 minutter hvis du følger denne oppskriften.
Passer ypperlig til fisk og lyst kjøtt, som en bestanddel i en marinade eller som krydder/smakstilsetning i sauser/pasta/gryteretter.
Denne lager du enkelt selv. Dessuten blir den mye bedre enn den du får kjøpt ferdig. Hvor sterkt den blir er avhengig av hvilken type chilisaus du bruker.
En riktig deilig oppskrift får du her og navnet tilsier kommer den ikke til å brenne i munnen.
Guacamole lager du enkelt selv på 10 minutter med ingredienser som du kanskje allerede har.
Chutney laget med stikkelsbær bruker du som tilbehør til kjøtt eller fisk. Passer også veldig godt til ost og kjeks.
Lag noen glass til oppbevaring utover høsten og vinteren. Den er et fast og godt følge blant annet til vilt.
Tomatchutney smaker godt til både kjøtt- og fiskeretter. Og et glass hjemmelaget chutney er morsom gave når du har laget den selv
Slik lager du hjemmelaget tomatsaus. Sausen er super på pizza, til pasta, og tilsetter du 3-4 dl vann og 1 hønsebuljongterning blir en deilig tomatsuppe.
Blåmuggostdressing gir liv til alt som dipp for grønnsaker som til Buffalo wings med kyllingvinger eller blomkål.
Urtesmør lager du enkelt selv. Rør smøret mykt og tilsett friske urter som rosmarin, basilikum eller timian. Du kan selvfølgelig også bruke tørkede urter.
Raita er den indiske kusinen til tzatziki, en deilg svalende yoghurtdressing som er perfekt følge til sterk mat og krydrede grillretter.
Det er så enkelt å lage salsaen selv. Den smaker mye bedre enn den du kjøper
Salsa er godt som dipp til nachochips, eller som tilbehør til ulike tex-mex-retter.
Salsa er tilbehøret til taco og andre meksikanske retter. Her er den med avokado
Salsa er enkelt å lage selv. Her har du oppskriften på en skikkelig sterk en.
Her oppskriften på en salsa som ikke brenner på tunga. Server den til fredagstacoen sammen med nachos eller som tilbehør til pølser, og annen grillmat.
På 15 minutter lager du en herlig tomat- og hvitløksmajones som passer ypperlig til mange grillretter.