Koriander og lime gir østerssmaken et godt løft med denne dip-sausen.
Koriander og lime gir østerssmaken et godt løft med denne dip-sausen.
Denne friske dip-sausen smaker perfekt til østers.
Denne dipen kan brukes som saus til fisk eller kjøtt samt til grønnsaker.
Denne grillsausen er full av smak og den lager du enkelt selv lage selv. Sausen holder seg godt i kjøleskapet og passer veldig godt til både marinade og grillsaus.
Hjemmelaget myntechutney er forfriskende tilbehør som gjør måltidet ekstra godt.
Denne oppskriften på Tzatziki er veldig enkel å lage og samtidig tilsvarende deilig. Den passer veldig godt til både grillet kjøtt og fisk, og selvfølgelig på koldtbordet som dip.
Lag en frisk og spennende eplechutney med honning, hvitløk, ingefærrot, karve og kanel. Eplechutney passer blant annet veldig godt til vilt.
Pebre er Chiles svar på salsa. Den brukes mye til stekt og grillet kjøtt og fisk. Ingrediensene er sterke små chilier, løk, hvitløk, tomat og koriander.
Her er en enkel oppskrift på sennepssaus til gravlaks du ikke kan mislykkes med. Ferdig på 10 minutter.
Urtekremen kan lages av urtene du har hjemme. Ekstra grønt blir det om du bruker fersk spinat.
Mangosalsa passer til mange retter der du vil at det skal smake litt hot som for eksempel kalkunfilet, kylling og taco.