Klart du kan steke blomkål. Gjør du det med persille, hvitløk, sitronskall og parmesan kan vi love deg et herlig måltid. Bare følg den enkle oppskriften.
Klart du kan steke blomkål. Gjør du det med persille, hvitløk, sitronskall og parmesan kan vi love deg et herlig måltid. Bare følg den enkle oppskriften.
Når du smørdamper grønnsakene blir de ekstra gode, og du kan bruke de til mange retter.
Så enkelt lager du kålstuing selv hvis du følger denne oppskriften.
Denne kålrotstappen har flott farge og det er det gulroten som sørger for. Passer til røkt og salt kjøtt, til pinnekjøttet, og deilig stekt bacon eller bayonneskinke.
Så enkelt er det å lage smørkokte sukkererter.med oppskriften til Bent Stiansen.
Sursyltet squash har lang holdbarhet og passer veldig godt som tilbehør til stekte mat
Denne australske versjonen av den provençalske tianen tilberedes i en vid, lav, åpen, ildfast form. Paprika kalles for "capsicum" i Australia, og det er jo det latinske navnet for hele pepperfamilien, også chili.
Rødbeter, også økologiske, er blitt veldig lette å finne i butikkenes grønnsakshyller. Og er perfekte å ty til nå på senvinteren.
Det tar deg bare litt ekstra tid å lage en gulrotstuing som smaker ekstra godt Oppskriften er veldig enkel.
Ertestuing er tradisjonelt tilbehør til mange klassikere, blant annet kjøttkaker i brun saus og lutefisk. Her en oppskrift med Ringerikserter
Disse bakte tomatene passer perfekt sammen med lammekjøtt eller stekt fisk. Men kan også brukes på et koldtbord eller som en lett kveldsrett.
Denne retten passer perfekt som forrettet eller til stekt kyllingbryst.
I Mexico kalles denne squashretten calabacitas, og der serveres den alene eller til kjøtt.
Bakte rotgrønnsaker smaker herlig. I denne oppskriften er det gulrot, sellerirot, kålrot og rødbete som får et dryss kanel før de bakes i ovnen.
Denne oppskriften har en smaksforsterker som heter ansjos som kler potetene og hvitløken veldig godt.
Det perfekte tilbehør til så vel fisk som kjøtt eller vegetar.