Denne australske versjonen av den provençalske tianen tilberedes i en vid, lav, åpen, ildfast form. Paprika kalles for "capsicum" i Australia, og det er jo det latinske navnet for hele pepperfamilien, også chili.
Denne australske versjonen av den provençalske tianen tilberedes i en vid, lav, åpen, ildfast form. Paprika kalles for "capsicum" i Australia, og det er jo det latinske navnet for hele pepperfamilien, også chili.
Rødbeter, også økologiske, er blitt veldig lette å finne i butikkenes grønnsakshyller. Og er perfekte å ty til nå på senvinteren.
Det tar deg bare litt ekstra tid å lage en gulrotstuing som smaker ekstra godt Oppskriften er veldig enkel.
Ertestuing er tradisjonelt tilbehør til mange klassikere, blant annet kjøttkaker i brun saus og lutefisk. Her en oppskrift med Ringerikserter
Møre gulrøtter og pastinakk blir lett glasert i smør og sukker. Med disse lekre grønnsakene blir festmiddagen komplett.
Aspargesbønner skal være lettkokte før du surrer de i bacon og freser de i panne. Det er enkelt likevel spennende og elegant tilbehør til alle typer kjøtt.
Her er en enkel oppskrift på Kimchi som er Koreas nasjonalrett. Den består for det meste av fermenterte grønnsaker. Her finner du hvordan lager den.
En deilig rett med historiske aner helt tilbake til 1814 da tjenerskapet serverte Eidsvollsmennene lunsj og tre retters middag hver dag i seks uker
Enten du skal lage middag eller noe godt til kvelds skal du bruke denne oppskriften. En grateng som alle vil like.
Saltbakte løk er deilig til stekte kjøtt- og fiskeretter eller som en vegetarrett sammen med for eksempel ratatouille.
Syltet rødløk er nydelig tilbehør til de fleste retter. Sprit opp tacoen, pølsa eller salaten med denne visuelt lekre og smaksrike godbiten.
Ristet gresskar med salvie smaker deilig. Dessuten er retten veldig enkel og rask å lage.
Her er oppskriften på hvordan skikkelig rødkål skal lages og smake.
Denne rette er enkel å lage og passer utmerket sammen med stekt kylling.
Rotgrønnsaker og poteter smaker herlig. Gi dem litt tide i ovnen og du vil opplagt bli en helt med denne oppskriften.
Rotgrønnsaker egner seg godt til mos eller stappe. Varier den med kokte rotgrønsaker som selleri, persillerot og gulrot.
Selvplukket sopp som kantarell eller skogsopp er enkelt og godt syltet. Se hvordan du gjør det.
Denne grønnsaksretten er så fyldig at selv den mest kjøttavhengige ikke vil merke fraværet av kjøtt.