Kål er en fantastisk råvare som med stort hell kan spille hovedrollen på middagstallerkenen.
Du kan legge alle oppskriftene inn i din personlige kokebok og også lage dine egne
Kål er en fantastisk råvare som med stort hell kan spille hovedrollen på middagstallerkenen.
Oppskriften på deilig sopp og babyleaves. Det perfekte tilbehør til fisk og lyst kjøtt, eller som tapasrett.
Ertekrem er et lekkert og vegetarisk pålegg, men kan også brukes som kald saus til fisk eller kjøtt.
Med tropiske ingredienser som banan og kokos, henter denne suppen frem smaken – og vibbene av varmere strøk. Det er også en fantastisk måte å bruke opp godt modne bananer på: Jo modnere bananene er, desto søtere blir suppen.
Gi tørt brød en ny sjanse ved å trylle frem et vegetarisk alternativ til kjøttkaker. Suppler med ingredienser du har liggende: tenk ost, urter, krydder, oliven eller kapers.
Dette er en grønn vri på den portugisiske klassikeren Bacalhau à Brás, for mange kjent som hvit bacalao. Her er fisken byttet ut med grønnsaker. Gå på jakt i ditt eget kjøkken etter skrell, skalker og grønnsaksrester for en koselig nullsvinn-rett.