Ratatouille er klassisk og fargerikt tilbehør med inspirasjon fra Provence i Frankrike. Enkelt, godt og raskt tilbehør som passer til det meste.
Du kan legge alle oppskriftene inn i din personlige kokebok og også lage dine egne
Ratatouille er klassisk og fargerikt tilbehør med inspirasjon fra Provence i Frankrike. Enkelt, godt og raskt tilbehør som passer til det meste.
Risotto kan du lage i mange varianter. Prøv denne smakfulle risottoen med grønnsaker, chili og hvitløk.
Det å lage hjemmelaget ravioli er enklere enn du kanskje tror. Denne supre oppskriften er signert en Adriana Salsis som kan sin pasta.
Denne lasagnen er ikke som andre lasagner. Og det på flere måter. Oppskriften er både rask og enkel. Helt uten kjøtt og med aubergine og spinat.
Dette er en typisk bengalsk rett - altså fra Bangla Desh tidligere kalt Bengal, som lå i det nordøstre India - som passer godt til kjøtt eller fisk.
Ovnsbaker du rotgrønnsaker får de deilig smak. Når du tilsetter sitron får retten enda et løft. Kjapt å lage og tilsvarende å servere.
Lag en lettvint og god gryterett med løk, gulrøtter, hodekål og eple. Server den med en fyldig karridipp og kokte poteter. Dette blir en deilig vegetarhverdagsmiddag.
Nasi goreng er en klassisk malaysisk/indonesisk rett som direkte oversatt betyr stekt ris. Og nettopp ris er hovedingrediensen.
Dette er et populært tillegg i Kora til alt fra fiskeretter til kjøtt og sandwich. Selvfølgelig er den vegetarisk.
Helt kjøttfri lasagne med grønnsaker som smaker fantastisk. Retten er litt tidkrevende, men den tar det igjen på smaken.
Dette er en spennende måte å bruke lefse på. Att på til en vegetarrett med hummus og bakt paprika. Du blir garantert mett.
Så enkelt lager du ovnsbakt asparges i en ildfast form. Dryss over hvitløk, basilikum, salt og pepper. På 15 minutter kan du servere som forrett eller hovedrett.
Grønnsaksburger er et sunt alternativ til de burgerne du normalt får kjøpt. Godt smaker de også. Du kan servere i løpet av en halv time-
Fløtegratinering er nordmenns favoritt. Det behøver ikke alltid være poteter. Med stilk- eller stangselleri får du en ny opplevelse av fløtegratinering.
Sterk paprika er et annet kjennetegn på en gulasj. I denne oppskriften er det brukt tabasco og chili. Foretrekker du en mildere smak, er paprikabasert en god løsning
I denne indiskinspirerte vegetarretten er det mye krydder krydder. Det kommer du til å elske.
Wild Rice Minnesota Style er en klassiker fra et område i USA som er mer kjent for sine norskættede kulinariske tradisjoner enn de opprinnelige. Villris er unntaket.