Denne indiske klassikeren kan også lages med hermetiske kikerter.
Du kan legge alle oppskriftene inn i din personlige kokebok og også lage dine egne
Denne indiske klassikeren kan også lages med hermetiske kikerter.
I denne oppskriften kan du velge mellom to grønnsaker. Uansett hvem av dem du velger blir det et deilig måltid.
Dette er en rett som jeg ble servert på en reise i Russland, og som senere er blitt veldig godt mottatt her hjemme.
Brokkoli kan skape utrolig mye matglede, bare du vet hva du skal gjøre med den i stedet for å bare koke den. Det er denne deilige retten et godt bevis på.
Rosenkål er en fantastisk råvare som kan serveres som så vel tilbehør som en selvstendig rett.
Denne indiske retten heter Mathura Ki Kaddu Ki Sabzi og i India er det en annen type såkalt rødt gresskar som brukes. Garantert ganske hot og helt uten kjøtt.
Gresskar er mer en bare pynt! Denne fyldige salaten kombinerer gresskar, linser og harissa i en deilig smak av høst.
Nyt denne enkle, men gode nudelsuppen med ingefær, karri og grønnsaker.
Inspirasjonen til denne oppskriften er hentet fra retten med samme navn i kokeboken Betlehem, Palestinas kjøkken, av Fadi Kattan.
På bare 30 minutter lager du vegetarisk thaigryte med masse deilige smaker.
Ggulasj er den ungarske nasjonalretten. En smakfull og mettende hovedrett. Her som en vegetarett.
Her kommer en delikatesse fra Maharashtra. Ypperlig sammen med kokt ris og en grønnsakrett
Tre en rekke deilige grønnsaker på grillspyd og lag romescosaus til. Må du ha kjøtt, kan du spe på med litt spekeskinke..
Vil du ha noe lett, godt og mettende skal du prøve Jamie Olivers spinatlinser. Den er garantert en suksess på middagsbordet.
Disse havrekakene er skikkelig saftige og har mye smak, men vil du ha enda mer, kjører du bare på med en større klype med cayennepepper. Eller du kan øke på med smak i tilbehøret.
Legg den deilige fennikelen i ovnen og la den den godgjøre seg før den får et dryss av osten.
Strata er en amerikansk ovnsrett som også er en super måte å få brukt brød- og grønnsakrester på.
Nå er det tid for en deilig wok med sukkererter, nykål, vårløk, paprika og fersken. Dressingen løfter det hele med en frisk sursøt smak som passer veldig godt til grønnsakene.
Lage en skikkelig hot pytt i panne med hvitløk, chili og paprika. Vi lover vi at smaken sitter lenge.
Disse grillede grønnsakene passer utmerket til de fleste andre tingene du legger på grillen.
En mettende vegetarrett med masse umamikarakter fra black garlic - svart hvitløk - inspirert av Yotam Ottolenghi.