En lettvint vegetarrett hvor det ikke spares på smaken eller fargene.
Du kan legge alle oppskriftene inn i din personlige kokebok og også lage dine egne
En lettvint vegetarrett hvor det ikke spares på smaken eller fargene.
Du kan lage mye godt med gresskar. Disse lappene smaker deilig. Pass på å lage mange.
Med tropiske ingredienser som banan og kokos, henter denne suppen frem smaken – og vibbene av varmere strøk. Det er også en fantastisk måte å bruke opp godt modne bananer på: Jo modnere bananene er, desto søtere blir suppen.
Dette er en grønn vri på den portugisiske klassikeren Bacalhau à Brás, for mange kjent som hvit bacalao. Her er fisken byttet ut med grønnsaker. Gå på jakt i ditt eget kjøkken etter skrell, skalker og grønnsaksrester for en koselig nullsvinn-rett.
Denne oppskriften er inspirert av Yotam Ottolenghis kokebok "Enkelt"
Gyoza kan dampes eller friteres. Begge deler er supergodt. det eneste du trenger ved siden av er en dip.
En indiskinspirert potetgryte er rask og smaksrik hverdagsmat.
Lag denne deilige gratengen med blomkål som får følge ev en like deilig saus .
Denne retten er vegansk. Aller viktigst er at den smaker godt, er nærmest umulig å mislykkes med og koster svært lite.
Lag en deilig suppe med kålrot eller det mange kaller kolrabi. En suppe du kanskje aldri har smakt før, men som du garantert vil lage flere ganger
Falafel er perfekt studentmat - billig og lettlaget. Dessuten er denne oppskrfiten en fin måte å bruke opp kokte poteter eller også pakken med potetlomper i kjøleskapet.
Hvis du vil ha en mer mettende pastarett, kan du godt tilsette rester av kylling eller sjømat. Det matcher endivekarakteren godt.
Denne nydelige curryen er både vegansk, gluten- og laktosefri. Pakket med protein og rik på smak.
Du kan lage en herlig gulrotlapskaus, med løk, soyasaus, laurbærblad, kruspersille og gressløk. Dessuten er det en vegetarrett.
I denne indiskinspirerte vegetarretten er det mye krydder krydder. Det kommer du til å elske.
En enkel, men veldig god rett som passer både som forrett, tilbehør eller lett lunsj, ifølge Khadija Mohamud som står bak Khadija's Kitchen.
Disse linseburgerne konkurrerer ut det meste av kjøttversjoner, samtidig som de er supre å inkludere i et koldtbord for dem som ikke vil ha kjøtt.
Latkes er opprinnelig en jødisk rett som serveres under hanukkah-festen som finner sted i desember, men de er populære også ellers i året.