Alkoholfritt øl

Redaksjonen
12 Juni 2008 - 18:16

Alkoholfritt øl

 (84p)
Munkholm Sommerøl
Ringnes
50 cl boks
0,00 %
Farge og duft: Gyllen. Fin fruktig duft med noe humle og malt.
Smak: Friskt leskende anslag, ok bitterhet, behagelig skum, sitter en god stund.
Bruksområde: Lette retter, tørsteslukker
Vurdering: Et veldig godt alkoholfritt alternativ. 84 p

÷ (83p)
Clausthaler Sleek
33 cl
0,00 %
Hansa Borg Bryggerier
Farge og duft: Gyllen. Noe humle og malt samt krydder.
Smak: Bløtt anslag, fin syre, ok bitterhet og lengde.
Bruksområde: Lette retter.
Vurdering: Et godt alkoholfritt alternativ. 83 p

÷ (80p)
Hansa Pilsner null
50 cl
0,00 %
Hansa Borg Bryggerier
Farge og duft: Lys gyllen. Lett frisk duft med litt malt og humle samt blomster.
Smak: Behagelig anslag, noe sødme gjør den litt slapp, svak bitterhet mot slutten.
Bruksområde: Tørsteslukker.
Vurdering: Må serveres veldig kald. 80 p

(79p)
Aass Sommer Uten
Aass Bryggeri
33 cl
0,00 %
Farge og duft: Lys strågul. Litt stor duft med en del blomster, humle og frukt.
Smak: Bløtt skum, noe sødme, noe bitterhet i finishen, sitter ok.
Bruksområde: Tørsteslukker.
Vurdering: Veldig lett og ganske aromatisk stil, men ok leskende karakter. 79 p

(78p)
Freeze
Macks Ølbryggeri
33 cl
0,00 %
Farge og duft: Lys gyllen. Litt humle og malt samt karamell og sitrus.
Smak: Bløtt lett anslag, en del sødme gjør den litt ufrisk, men ok.
Bruksområde: Tørsteslukker.
Vurdering: Helt greit alkoholfritt alternativ, men må serveres godt avkjølt. 78 p

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Annonse

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

En smak fra verdens mest unike vinområde
+
Godbiter i pollisten

En smak fra verdens mest unike vinområde

Fra Lisboas berømte kystlinje kommer noen av verdens mest lagringsdyktige viner laget i mikroantall, men også viner til priser som alle kan betale.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Basishyllas skjulte perle til 199,90
+
Ukens vin

Basishyllas skjulte perle til 199,90

Jeg har tidligere kalt denne vinen sykt billig og magi for en liten penge, og det er den fortsatt.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Michelin-guiden: Stjernedryss i Bergen

Som de to eneste nye Michelin-stjernene for Norge i 2025, er det stor stemning for Gaptrast og Omakase by Sergey Pak.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Forsiden akkurat nå
En smak fra verdens mest unike vinområde
+
Godbiter i pollisten

En smak fra verdens mest unike vinområde

Fra Lisboas berømte kystlinje kommer noen av verdens mest lagringsdyktige viner laget i mikroantall, men også viner til priser som alle kan betale.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Basishyllas skjulte perle til 199,90
+
Ukens vin

Basishyllas skjulte perle til 199,90

Jeg har tidligere kalt denne vinen sykt billig og magi for en liten penge, og det er den fortsatt.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Skotte skaper magi i «ukjent» spansk vinområde
+
Godbiter i pollisten

Skotte skaper magi i «ukjent» spansk vinområde

Master of Wine Norrel Robertson er mannen og vinene er nå tilgjengelig i Norge.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Skalldyrfest eller bare fisk til middag? Her er vinen du vil drikke
+
Ukens vin

Skalldyrfest eller bare fisk til middag? Her er vinen du vil drikke

Denne alvarinho-klassikeren gjør jobben til så vel skalldyr som til mer eller mindre forseggjorte sjømatretter.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Match kylling med asparges og reker - du vil ikke angre
Dagens rett

Match kylling med asparges og reker - du vil ikke angre

Kyllingfilet med reker og asparges samt en hjemmelaget hvitsaus er raskere serveringsklar enn du kanskje tror.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Michelin-guiden: Stjernedryss i Bergen

Som de to eneste nye Michelin-stjernene for Norge i 2025, er det stor stemning for Gaptrast og Omakase by Sergey Pak.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her