Dagens rett Pastasalat med spekeskinke

Alle liker en pastasalat som denne

Det er skolestart og første dag etter ferien for mange. Vi gjør det derfor enkelt, men også velsmakende. Dagens middag er en pastasalat med spekeskinke og ruccola.

Pasta blir du aldri lei av, og den smaker like godt kald som varm. Til denne salaten kan du selvsagt bruke pastarester fra dagen før , og det må slett ikke være akkurat den pastatypen som er avbildet.

Er det noe du lurer på om pasta, finner du det her 

Bestill dagens rett som e-post - det er selvfølgelig gratis.

Pastasalat med spekeskinke

Fremgangsmåte

Kok pastaen etter anvisning på pakken.

Tilsett salt og saft fra ½ sitron. Avkjøl pastaen.

Skjær spekeskinke, tomater, ruccola og mozzarella i små biter og tilsett pastaen. Rør rundt.

Smak til med salt og pepper og drypp over litt olivenolje rett før servering.

De beste pastaoppskriftene finner du her

Alt om pasta finner du i Apéritifs pastaguide

Pastaoppskrifter i Apéritifs kokebok

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne.

Få dagens rett som nyhetsbrev - det er selvfølgelig gratis.

 

 

 

Sendt inn av

Foto: Matprat/Astrid Hals

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Forsiden akkurat nå

Til toppen