Med en pastasalat som denne til middag får du ryddet i kjøleskapet etter ferien
Pastasalat er redningen når skapene er tomme eller bare består av rester fra før ferien. Lager du ekstra mye, kan sågar ta med til jobblunsjen?
Les hele sakenVi tilbyr flere ukentlige nyhetsbrev. Du kan fritt velge hvilke du ønsker å få tilsendt.
Se frem til spennende nyhetsbrev i din innboks
Pastasalat er redningen når skapene er tomme eller bare består av rester fra før ferien. Lager du ekstra mye, kan sågar ta med til jobblunsjen?
Les hele sakenMozzarella, tomat og basilikum - selveste Caprese-salaten, får her følge av pasta og pesto - og det er en ny favoritt.
Les hele sakenDa blir den også mer mettende. Her er den lettlagete oppskriften.
Les hele sakenVi starter uken med en enkel men smakfull rett. Pasta og skinke spiller begge hovedrollen i dette raskt tilberedte middagsmåltid der hvitvin passer aller best.
Les hele sakenI dag gjør vi det enkelt, og også velsmakende. Dagens middag er en pastasalat med spekeskinke og ruccola.
Les hele sakenEn sommerlig salat med litt ekstra god tyggemotstand faller i manges smak.
Les hele sakenPastasalater trenger ikke være verken kjedelige eller kalde. Her har du en oppskrift som er både spennende og varm.
Les hele sakenDu trenger nesten ikke en oppskrift på en rett som denne, for her er det fritt fram etter hva du har i kjøleskapet. Godt blir det alltid.
Les hele sakenFor selv om denne salaten er superenkel og lettlaget, er den også riktig god og mettende.
Les hele sakenPrøv noen av disse oppskriftene neste gang du gjør klar for et utendørs måltid.
Les hele sakenDagens salatoppskrift er som skapt for travle hverdager. Pasta og egg gjør den mettende, selleri og paprika spisser smaken.
Les hele sakenPasta er manges favoritt, og kan varieres på fantastisk mange måter. Her finner du et knippe gode oppskrifter.
Les hele sakenDet skal godt gjøres å lage middag på kortere tid enn med dagens oppskrift. Med gode råvarer blir den også en fryd for ganen.
Les hele sakenEn pastasalat til middag er alltid populært. Oppskriften er så enkel.
Les hele sakenDu står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.
Les hele sakenBli med på en unik reise gjennom tiden, hvor du får sjansen til å smake på en sjelden samling Rioja-viner helt tilbake til 1964 fra det verdensberømte vinhuset.
Les hele sakenDen 22. september kan du nyte et bredt spekter viner fra en velkjent vinprodusent fra Piemonte.
Les hele sakenDen 11. september inviterer vi til et eksklusivt cocktailkurs hvor du lærer å lage 5 cocktails. Det er begrenset antall plasser – så vær rask!
Les hele sakenBli med på en sommerkveld fylt med 9 deilige viner i glasset og strålende stemning, ledet av entusiastiske Kristine Sandsleth. Dette vil du ikke gå glipp av!
Les hele sakenI spesialpolet i juni må ølnyhetene spille annenfiolin.
Mens Diebolt-Vallois byr på det lekreste av chardonnay fra utfordrende 2017, fortsetter Gimonnet sin seiersmarsj med samme drue. Men britene gjør seg også bemerket.
Blant de drøyt 300 rosévinene vi har testet det siste året, for det meste årgang 2024 og 2023, finner du garantert noe for din smak og ditt budsjett. Også de beste rosevinene under 200 kroner hvor noen er latterlig billige.
Når du likevel er på polet, kan du kjøpe med deg noen gode alkoholfrie alternativer laget av norskdyrket frukt, av importerte bær, musserende te, imponerende vin - eller øl - alle helt uten.
Vi snakker vellagret sherry, men også historiske sørfranske sterkviner. Samt drikke som passer perfekt inn i mai
Kveite er en fet fisk som det passer godt å koke i en syrlig lake. Fisken får god smak og virker ikke så fet. Det blir derfor en perfekt start på måltidet.
Les hele sakenDu har kanskje ikke prøvd å blande tequila og solbær før? Vi kan love at det smaker djevelsk godt.
Les hele sakenMaster of Wine Norrel Robertson er mannen og vinene er nå tilgjengelig i Norge.
Les hele sakenDenne alvarinho-klassikeren gjør jobben til så vel skalldyr som til mer eller mindre forseggjorte sjømatretter.
Les hele sakenI denne oppskriften kan du bruke enten makrell eller småørret. Begge smaker sommerlig med dette tilbehøret.
Les hele sakenI spesialpolet i juni må ølnyhetene spille annenfiolin.
Les hele saken