Matkurs og vinkurs
Se alle våre spennende og lærerike mat- og vinkurs

Se alle våre spennende og lærerike mat- og vinkurs

Bli med på våre lærerike mat- og vinkurs, eller overrask dine venner med en flott gave.
23 Mars 2014 - 01:41

Apéritif arrangerer årlig flere enn 100 kurs i Oslo, samt enkelte kurs i Stavanger og Bergen. Oversikten oppdateres kontinuerlig, så følg med. Du kan melde deg på selv eller gi et gavekort som du bestiller her .

Få nyhetsbrev om nye kurs

Hold deg oppdatert om alle våre kurs og arrangementer ved å abonnere på vårt nyhetsbrev om kurs .

Her er kursene du kan melde deg på til:

DATO

TYPE KURS

KURSETS TEMA

4. februar

Matkurs i Oslo

Lær å lage spennende retter fra det sør-indiske kjøkken

4. februar

Matkurs

Bli en mester med kjøtt

9. februar

Matkurs

Grunnkurs i saus

9. februar

Vinkurs i Oslo

Opplev noen av Riojas aller beste og dyreste viner

10. februar

Matkurs

Grunnkurs i saus

10. februar

Matkurs

Lær å lage autentisk Tikka Masala

10. februar

Øl- og vinkurs i Oslo

Hva passer best til denne 3-retters menyen du får servert? Øl eller vin?

10. februar

Matkurs i Oslo

Lær å lage de lekreste konfektene

17., 18. og 19. februar

Matkurs

Bli en mesterkokk gjennom vår tredagers kokkeskole

23. februar

Vinkurs i Oslo

Lær om Frankrikes viner av en ekspert

23. februar

Vinkurs i Oslo

Smak det beste av vin fra Piemonte

24. og 25. februar

Matkurs i Oslo

Konditorskolen

25. februar

Vinkurs i Oslo

Lær å finne riktig vin til maten med Toralf Bølgen

26. februar

Vinkurs i Oslo

Lær å finne riktig vin til maten med Toralf Bølgen

2. mars

Vinkurs i Oslo

Lær deg å smake forskjell på vin fra ulike land og verdensdeler

2. mars

Matkurs i Oslo

Lær å lage ekte indisk curry

9. mars

Vinkurs i Oslo

Smak de beste vinene fra 40 vinhus

10. mars

Matkurs

Bli en mester med kjøtt

11. mars

Matkurs

Bli en mester med kjøtt

16. mars

Vinkurs i Oslo

Lær å velge riktig vin til ost

16. mars

Matkurs

Slik lager du perfekte fiskeretter

16. mars

Matkurs i Oslo

Lær å lage autentisk tikka masala

17. mars

Matkurs

Slik lager du perfekte fiskeretter

18. mars

Matkurs

Slik lager du perfekte fiskeretter

19. mars

Matkurs

Slik lager du perfekte fiskeretter

23. mars

Matkurs i Oslo

Bli en ekspert på indisk mat. Lær å lage perfekte naanbrød

24. mars

Matkurs

Fabelaktig skalldyrkurs

25. mars

Matkurs

Fabelaktig skalldyrkurs

13. april

Matkurs

Grunnkurs i saus

14. april

Matkurs

Grunnkurs i saus

20. april

Vinkurs i Oslo

Lær å smake vin med Toralf Bølgen

20. april

Matkurs

Grunnkurs i saus

21. april

Matkurs

Grunnkurs i saus

 

  
Få unike vintips sendt rett til din mobil
Annonse
Vintips

Få unike vintips sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke – for hjelpen er nær: Bestill vår SMS-tjeneste og du får 2 ukentlige vintips.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Chassagne-Montrachet i 2019 er en drømmekombinasjon – som denne
+
Klubb
Viner i begrenset antall kun for abonnenter

Chassagne-Montrachet i 2019 er en drømmekombinasjon – som denne

Den kommer dessuten fra en produsent som først nå er tilgjengelig i Norge, og det er et vellykket møte.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Her finner du gode tips og oppskrifter til midtsommerfesten
Guide

Her finner du gode tips og oppskrifter til midtsommerfesten

Enten du skal kose deg på fjorden, i parken eller i hagen sankthansaften, Apéritif gir deg de beste tipsene og oppskriftene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Klippfisk kan også grilles
Dagens rett
Grillspyd med klippfisk, reker og kamskjell

Klippfisk kan også grilles

Godt utvannet klippfisk gir grillspydene ekstra karakter. Prøv denne oppskriften neste gang du fyrer opp grillen.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

En syrlig og krydret drink er som skapt for midtsommer
Ukens drink
Akevitt Sour

En syrlig og krydret drink er som skapt for midtsommer

Akevitt er veldig godt som basis for en sour - her i en sommerlig versjon som kan lages med eller uten skum.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Klippfisk kan også grilles
Dagens rett
Grillspyd med klippfisk, reker og kamskjell

Klippfisk kan også grilles

Godt utvannet klippfisk gir grillspydene ekstra karakter. Prøv denne oppskriften neste gang du fyrer opp grillen.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Imponer gjestene med denne vidunderlige ceviche-oppskriften
Dagens rett
Ceviche Chifero

Imponer gjestene med denne vidunderlige ceviche-oppskriften

Denne oppskriften ser kanskje komplisert ut, men er egentlig ganske så enkel. Lager du den klassiske tigermelken kvelden før, har du i tillegg en meget sofistikert middag på under 15 minutter.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Gyros er grekernes svar på rullekebab og  er det perfekte tilskuddet til helgekosen
Dagens rett
Gresk gyros

Gyros er grekernes svar på rullekebab og  er det perfekte tilskuddet til helgekosen

Om du har tenkt til å ta frem grillen denne helgen eller kose deg innendørs ,er gyros fredags-middagen du har lengtet etter.

Les hele saken
Bli en mesterkokk med Apéritifs tredagers kokkeskole
Matkurs og vinkurs
Apéritifs kokkeskole

Bli en mesterkokk med Apéritifs tredagers kokkeskole

Årets julegave for den gryende kokkespire - Våre dyktige kokker lærer deg kjøkkenets viktigste grunnprinsipper gjennom tre intense dager.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Dette er den eneste oppskriften du trenger på cæsarsalat
Dagens rett
Klassisk Cæsarsalat

Dette er den eneste oppskriften du trenger på cæsarsalat

Cæsarsalat er kanskje verdens mest berømte salat, og det med god grunn.  Dette er beskjedenhet i all sin prakt.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Om du ikke tør å plukke ingrediensene selv, kan du bruke grønnkål fra butikken
Dagens rett
Zrazy fylt med russekål – fylte ukrainske potetboller

Om du ikke tør å plukke ingrediensene selv, kan du bruke grønnkål fra butikken

I disse potetbollene er det nemlig en av de mest forhatte "ugress"-sortene som inngår. Russekål kan du med god samvittighet plukke.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her