Under oppskriften finner du en link hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.
Aprikosgryte
Antall porsjoner
Tilberedningstid
Ingredienser
Fremgangsmåte
Skjær kjøttet i 2 cm store biter. Finhakk løk, hvitløk. Skrell og riv gulrøttene og sitronskallet grovt. Del aprikosene i to.
Brun kjøttet raskt i små porsjoner på sterk varme i en jerngryte. Ta ut kjøttet.
Fres løk og hvitløk. Tilsett gulrot, aprikos, karri og chilipulver, og la det steke videre på svak varme i 2-3 minutter.
Tilsett kjøttet i gryten. Hell over buljongkraft, legg i laurbærblad og sitronskall. La gryten trekke på svak varme i ca. 30 minutter. Smak til med salt og pepper.
Server gjerne ris til.
Her finner du mange deilige gryteretter
Vil du lage en gryterett med okse- eller kalvekjøtt ser du her
Eller vil du bruke lammekjøtt i gryta?
Kanskje en fiskegryte frister deg mer?
Hva med en gryterett med bare grønnsaker?
Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter
Bli medlem av Apéritifs Mat- og vinklubb og oppnå store fordeler samtidig
Sendt inn av Matprat.no
Foto: Kim Holthe
Drikke som passer til denne oppskriften
Let etter dine nye favorittoppskrifter blant de flere tusen oppskrifter du finner hos Apéritif.