Avocadosalat

Friskt og grønt. Vi serverer deg avocadosalat tidlig i uken, og sammen med deilige strimler av bacon og en deilig viognier-vin er det bare å forsyne seg. Husk at avocadoen skal være passe myk, men ikke for myk, når du klemmer på den.

Under oppskriften finner du en link hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.

Avocadosalat

Fremgangsmåte

Stek først baconstrimlene. Legg dem på papirhåndkle. Fordel salat, avocado, tomat, reddiker og vårløk på to tallerkener. Dynk med olivenolje og vineddik og dryss på salt og pepper. Fordel baconstrimlene over avocadoskivene.

Foto: Kim Holthe.

Sendt inn av

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Min Kokebok
Visste du at du nå kan legge alle dine gode oppskrifter ut på nettet? I Apéritifs nye tjeneste; Min Kokebok kan du opprette din egen profil der du samler alle de gode oppskriftene du har liggende i skap og skuffer hjemme. Har du tilgang på nett, ja da har du tilgang til dine oppskrifter - 24 timer i døgnet - uansett hvor du befinner deg.

Her kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok.
Har du allerede registrert deg, kan du logge deg inn her .

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Dette får du på Københavns nyeste Michelin-stjernerestaurant

Den amerikanske kokken Nick Curtin og hans danske kone Camilla Hansen står bak det som trolig er Københavns best bevarte kulinariske hemmelighet. Ikke bare på grunn av det lett eksotiske ved beliggenheten, men først og fremst på grunn av deres måte å tenke helhetlig, spesielt når det kommer til det de bruker på kjøkkenet. Les hele saken

Til toppen