DAGENS RETT: By på en litt annerledes biffrett i kveld

Dagens rett Biffwok med asparges og mandler

By på en litt annerledes biffrett i kveld

Saftig biff, lynstekt i en rykende varm wokpanne, er både raskt og smakfullt. Og et godt alternativ til fredagsbiffen.

Med denne ukompliserte oppskriften lager du et smakfullt måltid på kort tid. Er du ikke i biffmodus, kan du bytte ut kjøttet med kylling eller fast fisk som torsk,  droppe det helt eller bare bruke retten som tilbehør. Godt blir det uansett. 

Flere lekre wokretter finner du her 

Her bestiller du dagens rett som e-post - det er selvfølgelig gratis.

Biffwok med asparges og mandler

Fremgangsmåte

Skåld mandlene, tørk dem og rist dem litt i tørr panne/wok.
 
Skrell den nederste delen av aspargesene, skjær i biter, men behold tuppene hele. Skjær rødløk i båter og babymais i tre deler.
 
Skjær kjøttet i så tynne skiver som mulig. Stek det i litt olje til det får farge og ta det ut.
 
Stek løken til den er myk, tilsett asparges, babymais og kjøtt, og stek videre i noen minutter.
 
Ha i vann, buljongterning som er knust med gaffel (har du ikke kjøttbuljong kan du bruke kyllingbuljong), spinat i grove strimler (fjern grove stilker) og evt. hakket chili.
 
Kok til alt er gjennomvarmt og spinaten har falt sammen. Ha på skåldede mandler og friske timianblader ved servering.
 
Server kokt ris eller lyst brød til.
 
 

Sendt inn av

Foto: Inkognito

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Forsiden akkurat nå

Til toppen