Under oppskriften finner du en link hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.
Blinis
Antall porsjoner
Tilberedningstid
Ingredienser
Fremgangsmåte
Rør ut gjæren i 1½ dl lunken melk og tilsett melet. La røren heve ca. ½ time. Tilsett resten av melken, salt, egg og smeltet smør.
Stek blinisene i en liten stekepanne. Legg dem i stabel etter hvert som de blir ferdige.
De serveres kalde eller varme, med rømme, kaviar eller lodderogn og finklippet gressløk eller løk.
Blinis er en type pannekaker, men de er ikke søte. Benyttes på lik linje med wraps. Smaker aldeles utmerket sammen med de ingrediensene vi tipser deg om i oppskriften.
Her finner du mange spennende oppskrifter på pannekaker
Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne
Få dagens rett som nyhetsbrev - det er selvfølgelig gratis.
Sendt inn av Apéritif
Foto: margouillatphotos
Drikke som passer til denne oppskriften
Let etter dine nye favorittoppskrifter blant de flere tusen oppskrifter du finner hos Apéritif.
