Dagens rett

Blinis

Blinis er en type pannekaker, men de er selvølgelig ikke søte. Benyttes på lik linje med wraps, og smaker aldeles utmerket sammen med de ingedienser vi tipser deg om i dag. Vin blir det også, fra samme område som i går.

Under oppskriften finner du en link hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.

Blinis

Antall porsjoner

4

Tilberedningstid

30 minutter

Ingredienser

0.25 stk
3 dl
0.5 ts
4 stk
100 g

Fremgangsmåte

Rør ut gjæren i 1½ dl lunken melk og tilsett melet. La røren heve ca. ½ time. Tilsett resten av melken, salt, egg og smeltet smør.

Stek blinisene i en liten stekepanne. Legg dem i stabel etter hvert som de blir ferdige.

De serveres kalde eller varme, med rømme, kaviar eller lodderogn og finklippet gressløk eller løk.

Blinis er en type pannekaker, men de er ikke søte. Benyttes på lik linje med wraps. Smaker aldeles utmerket sammen med de ingrediensene vi tipser deg om i oppskriften.

Her finner du mange spennende oppskrifter på pannekaker

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne

Få dagens rett som nyhetsbrev - det er selvfølgelig gratis.

 

Sendt inn av

Foto: margouillatphotos

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Min Kokebok
Visste du at du nå kan legge alle dine gode oppskrifter ut på nettet? I Apéritifs tjeneste; Min Kokebok kan du opprette din egen profil der du samler alle de gode oppskriftene du har liggende i skap og skuffer hjemme. Har du tilgang på nett, ja da har du tilgang til dine oppskrifter - 24 timer i døgnet - uansett hvor du befinner deg.

Let etter dine nye favorittoppskrifter blant de flere tusen oppskrifter du finner hos Apéritif.

Her kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok.
Har du allerede registrert deg, kan du logge deg inn her .

Dagens rett på MMS
Skriv Dagens og send til 2004 , og du mottar Dagens rett fra mandag til fredag. Tjenesten koster 5 kroner pr oppskrift.
Vil du stoppe tjenesten, skriver du Dagens stop og sender til 2004 .

Forsiden akkurat nå

Til toppen