Du lager enkelt Chili con carne

I går serverte vi hot & spicy fisk. Vi følger opp med dagens godt krydrede kjøttrett. Hvor hett det skal bli rundt middagsbordet er opp til deg. Rikelig med vann har kroppen godt av - uansett.

Enkel Chili con carne

Antall porsjoner

4

Tilberedningstid

35 minutter

Ingredienser

2 stk
2 ss

Fremgangsmåte

Ha kjøttdeig og hakket løk i en jerngryte. Rør med en gaffel understekingen, slik at kjøttdeigen blir småkornet når den er gjennomstekt.

Ha i hvitløk som du har presset, krydder og hermetiske tomater. La det surre noen minutter.

Bland inn tomatbønner og paprika og la det koke opp.

Smak til med salt og pepper. Serveres med pariserloff og frisk salat.

Slik er ekte meksikansk mat

Les om alle de spennende chiliene som finnes i Mexico

Her er enda flere hete oppskrifter

Her får du svært så praktiske kokketips

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne.

Få dagens rett som nyhetsbrev 

 

 

Sendt inn av

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

//]]]]>
]]>   
Min Kokebok
Visste du at du nå kan legge alle dine gode oppskrifter ut på nettet? I Apéritifs nye tjeneste; Min Kokebok kan du opprette din egen profil der du samler alle de gode oppskriftene du har liggende i skap og skuffer hjemme. Du velger selv om du vil dele noen av dine oppskrifter med andre brukere av Min Kokebok.

I tillegg har du full tilgang på samtlige oppskrifter i Apéritifs Kokebok samt Dagens rett og kan dermed ved ett enkelt tastetrykk legge enhver av disse oppskriftene inn i din egen kokebok. Straks du har logget deg inn på tjenesten får du opp et nytt valg for dette under samtlige oppskrifter i kokeboka, bartender og Dagens rett. Enkelt og greit. Har du tilgang på nett, ja da har du tilgang til dine oppskrifter - 24 timer i døgnet - uansett hvor du befinner deg.

Her kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok.
 

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen