Dagens rett

Chili con carne

I går serverte vi hot & spicy fisk. Vi følger opp med dagens godt krydrede kjøttrett. Hvor hett det skal bli rundt middagsbordet er opp til deg. Rikelig med vann har kroppen godt av - uansett.

Chili con carne

Fremgangsmåte

Ha kjøttdeig og hakket løk i en jerngryte. Rør med en gaffel understekingen, slik at kjøttdeigen blir småkornet når den er gjennomstekt. Ha i hvitløk, krydder og hermetiske tomater. La det surre noen minutter.

Bland in tomatbønner og paprika og la det koke opp. Smak til med salt og pepper. Serveres med pariserloff og frisk salat.

Sendt inn av

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

//]]]]>
]]>  
Min Kokebok
Visste du at du nå kan legge alle dine gode oppskrifter ut på nettet? I Apéritifs nye tjeneste; Min Kokebok kan du opprette din egen profil der du samler alle de gode oppskriftene du har liggende i skap og skuffer hjemme. Du velger selv om du vil dele noen av dine oppskrifter med andre brukere av Min Kokebok.

I tillegg har du full tilgang på samtlige oppskrifter i Apéritifs Kokebok samt Dagens rett og kan dermed ved ett enkelt tastetrykk legge enhver av disse oppskriftene inn i din egen kokebok. Straks du har logget deg inn på tjenesten får du opp et nytt valg for dette under samtlige oppskrifter i kokeboka, bartender og Dagens rett. Enkelt og greit. Har du tilgang på nett, ja da har du tilgang til dine oppskrifter - 24 timer i døgnet - uansett hvor du befinner deg.

Her kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok.
Har du allerede registrert deg, kan du logge deg inn her .

Forsiden akkurat nå

Til toppen