Under oppskriften finner du en link hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.
Chili-lime kylling med pasta

Fremgangsmåte
Stek kyllingfiletene i smør i middels varm stekepanne 3-4 minutter på hver side og la dem hvile like lenge. Skjær hver filet diagonalt i 1 cm tykke skiver.
Brekk lasagneplatene i store biter og kok etter anvisning på pakken. Skyll pastaen i rennende, kaldt vann og la den renne godt av seg.
Fordel pastaen på tallerkenene. Legg på kylling, tomater og rucula. Bland olje, balsamico-eddik, kapers, limeskall og chili og drypp blandingen over retten. Server med godt brød til.
Drikke som passer til denne oppskriften
-
84 POENG
-
AustraliaVolum: 0.750 Pris: 104.90 kr Basisutvalg, kategori 174 POENG
-
84 POENG