Under oppskriften finner du en link hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.
500
g
bladgrønnsaker etter eget valg
Hakk bladgrønnsakene grovt. Bruker du bok choy, deles den i båter på langs.
Varm olivenolje forsiktig i en stor gryte. Tilsett hvitløk og stek til den er gyllen og sprø, 2-3 minutter. Ta den opp og sett til side.
Ha chili i oljen i pannen og la den surre 1 minutt. Hell grønnsakene oppi. Oljen vil sprute når du gjør det, så hold god avstand til gryta. Tilsett salt og pepper, og bland godt. Legg lokk på. Snu grønnsakene innimellom med en klype, til de er møre: bete og bok choy ca. 3 minutter og spinat 1-3 minutter.
Ha grønnsakene på et varmt serveringsfat og dryss hvitløken over.
Sendt inn av
Fra boken Velsmakende vegetar av Celia Brooks Brown, Gyldendal Forlag
Min Kokebok
Visste du at du nå kan legge alle dine gode oppskrifter ut på nettet? I Apéritifs nye tjeneste; Min Kokebok kan du opprette din egen profil der du samler alle de gode oppskriftene du har liggende i skap og skuffer hjemme. Har du tilgang på nett, ja da har du tilgang til dine oppskrifter - 24 timer i døgnet - uansett hvor du befinner deg.
Let etter dine nye favorittoppskrifter blant de flere tusen oppskrifter du finner hos Apéritif.
Her
kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok.
Har du allerede registrert deg, kan du logge deg inn
her
.