DAGENS RETT: Biff-baguette

Dagens rett Biff-baguette

(kiboka)

Putt biffen i en baguette og middagen er servert

Fredagsmiddagen kan godt inntas i litt mer uformelle omgivelser, som i sofaen, og da passer denne vrien godt inn. Gjerne med et godt øl til.

Aller best blir denne biffretten om du bruker skikkelig sprø baguette. Er ikke det tilgjengelig, eller om den er blitt myk på veien hjem, kan den skjerpes/tørkes et par minutter i stekeovnen før bruk. 

I denne oppskriften er det brukt mørbrad som kan være av varierende mørningsgrad, men så lenge du skjærer den opp i strimler etter steking, reduseres tyggemotstanden. Bruker du indrefilet, er den selvsagt minimal. Og biff-baguetten blir en drøm av noen munnfuller.

Se alle våre andre biffoppskrifter

Denne og mange andre oppskrifter kan du legge inn i din egen oppskriftsamling - les mer her

Bestill dagens rett som e-post

Biff-baguette

Antall porsjoner

1

Tilberedningstid

10 minutter

Ingredienser

125 g
mørbradbiff
1 dl
rucculablader
1 ss
1 ss

Fremgangsmåte

Varm opp olje i en grillpanne eller klebefri stekepanne. Legg biffen i pannen og la den frese på sterk varme i 1-2 minutter. Tilsett løken og soppen og la steke sammen i 1-2 minutter, til biffen er stekt slik du vil ha den. Ta biffen og og la hvile 5 minutter. Tilsett smør i sopp og løkblandingen og rør rundt. Smak til med salt og pepper.

Skjær biffen i strimler. Smør baguetten med litt potetsalat og legg biff, sopp og løk oppå. Legg ruccolasalaten på toppen, og krydre evt med mer salt og pepper.

Sendt inn av

Foto: kiboka

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen