Wokretter er like selvfølgelig på nordmenns ukemeny som taco og pizza. Fordelen med woking er at du kan bruke det du har i kjøleskapet, og det blir alltid godt. Du må imidlertid ikke bruke en wokpanne og gassbluss for å få til dagens rett.
Se også alle de andre wokrettene i Apéritifs kokebok
Slik bruker en mester wokpannen
Kyllingpølsewok
Antall porsjoner
Tilberedningstid
Ingredienser
Fremgangsmåte
Del pølsene i 2 x 2 cm biter og stek dem i panne/wok med litt olje. Ta ut pølsebitene når de har fått farge og sett til siden.
Del grønnsakene i biter og wok dem raskt i litt olje i en glovarm panne med høye kanter.
Når grønnsakene har tatt farge, har du pølsebitene over og blander inn sursøt- og soyasaus, la alt surre sammen i 2-3 minutter.
Server pølsegryten med ris, pasta eller brød ved siden av.
Sendt inn av Opplysningskontoret for egg og kjøtt
Foto: Synøve Dreyer