DAGENS RETT: Pasta med scampi

Dagens rett Pasta med scampi

(Bilde: LauriPatterson)

Denne pastaretten er både god og lettlaget

Og ikke minst bærekraftig om du velger scampi som er ASC-sertifisert. Dermed kan du spise disse populære tropiske rekene med bedre samvittighet.

Scampi eller tigerreker som de tropiske rekene også kalles, er enklere å bruke i varme retter enn reker fra kalde farvann.

Les mer om bærekraftige tropiske reker

Årsaken er at de fås kjøpt i rå fryst tilstand, noe som ikke er tilfellet for våre hjemlige reker. Men er du så heldig å ha tilgang på råreker, er det en delikatesse som langt overgår scampi.

Det er mulig å få tak i råreker - bare les her

De lubne rekene er også populære på grunn av konsistensen som når de er riktig behandlet, får en sprø tekstur. 

Bestill dagens rett som e-post - det er selvfølgelig gratis.

Pasta med scampi

Antall porsjoner

3

Tilberedningstid

15 minutter

Ingredienser

2 stk
1 stk
1.5 stk
0.5 stk
600 g

Fremgangsmåte

Stek scampi i olje med masse hvitløk. Kutt opp alle grønnsakene og stek dem i olje. Ha på pepper etter ønske.

Kok fersk pasta og bland i grønnsaker og scampi med hvitløksoljen. Kan med fordel ha balsamico over.

Her finner du veldig mange gode oppskrifter på pastaretter 

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne.

Sendt inn av

Foto: MSPhotographic

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Forsiden akkurat nå

Til toppen