DAGENS RETT: Fajitas med biffstrimler

Dagens rett Fajitas med biffstrimler

Fajitas med biffstrimler er super fredagsmat og danker ut tacoen

Fajitas, eller wraps, er en rett som setter stadig fastere grep i nordmenns matvaner. Med denne oppskriften skjønner du lett hvorfor.

Det finnes knapt den ting du ikke kan pakke inn i en tortilla og servere som en wraps. Som denne fajitaen med biffstrimler. Enkelt, men med masse smak. Vil du lage salsaen selv er det aller best, og slett ikke noe stress med disse oppskriftene. Har du ikke prøvd å lage bønnestuingen selv, bør du også prøve det. 

Se flere gode wraps-retter her 

Denne og mange andre oppskrifter kan du legge inn i din egen oppskriftsamling - les mer her

Bli medlem av Apéritifs Mat- og vinklubb og oppnå store fordeler samtidig

Bestill dagens rett som e-post

Fajitas med biffstrimler

Antall porsjoner

2

Tilberedningstid

40 minutter

Ingredienser

 
0.5 glass
1 stk
1 glass
2 ss

Fremgangsmåte

Skjær kjøttet i strimler og mariner biffstrimlene i jalapeno med kraften fra glasset i ca. 30 minutter.

Sil kraften av kjøttet og brun det i varm stekepanne sammen med strimlet løk og paprika og noen jalapeno i ca. 5 minutter. Rør inn 3 ss salsa i kjøttblandingen.

Slik lager du salsa

Varm tortillaene i henhold til hva som står på pakningen og fyll med kjøttblandingen, hjemmelaget guacamole , varme bønner, rømme og litt salsa. Brettes som en konvolutt.

Se flere wraps-retter her

Her er våre beste tex-mex-oppskrifter

Slik er ekte meksikansk mat

Les om alle de spennende chiliene som finnes i Mexico

Her er enda flere hete oppskrifter

Bli medlem av Apéritifs Mat- og vinklubb og oppnå store fordeler samtidig

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne

Få dagens rett som nyhetsbrev

 

Sendt inn av

Foto: Matprat/Alf Börjesson

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Guacamole

Fremgangsmåte

Skrell avocadoene og del i to. Mos hvitløken med litt salt i en morter. Tilsett sitronsaft og hell over avokadokjøttet. Mos alt sammen med en gaffel og smak til med evt. mer sitronsaft.

Tilsett de andre ingrediensene og rør til jevn masse. 

Flere sauser og tilbehør

Bli medlem av Apéritifs Mat- og vinklubb og oppnå store fordeler samtidig

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne

Få dagens rett som nyhetsbrev

 

Sendt inn av

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Forsiden akkurat nå

Til toppen