DAGENS RETT: Fajitas med biffstrimler

Dagens rett Fajitas med biffstrimler

Fajitas med biffstrimler er super fredagsmat

Fajitas, eller wraps, er en rett som setter stadig fastere grep i nordmenns matvaner. Med denne oppskriften skjønner du lett hvorfor.

Det finnes knapt den ting du ikke kan pakke inn i en tortilla og servere som en wraps. Som denne fajitaen med biffstrimler. Enkelt, men med masse smak. Vil du lage salsaen selv er det aller best, og slett ikke noe stress med disse oppskriftene. Haer du ikke prøvd å lage bønnestuingen selv, bør du også prøve det. 

Se flere gode wraps-retter her 

Bestill  dagens rett som e-post - det er selvfølgelig gratis.

Fajitas med biffstrimler

Antall porsjoner

2

Tilberedningstid

40 minutter

Ingredienser

 
0.5 glass
1 stk
1 glass
2 ss

Fremgangsmåte

Mariner biffstrimlene i jalapeno med kraften i ca. 30 minutter.

Sil kraften av kjøttet og brun det i varm stekepanne sammen med strimlet løk og paprika og noen jalapeno i ca. 5 minutter. Rør inn 3 ss salsa i kjøttblandingen.

Varm tortillaene i henhold til hva som står på pakningen og fyll med kjøttblandingen, hjemmelaget guacamole , varme bønner, rømme og litt salsa. Brettes som en konvolutt.

Se flere wraps-retter her

Her er våre beste tex-mex-oppskrifter

Slik er ekte meksikansk mat

Les om alle de spennende chiliene som finnes i Mexico

Her er enda flere hete oppskrifter

Her får du svært så praktiske kokketips

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne.

Få dagens rett som nyhetsbrev 

 

Sendt inn av

Foto: Alf Börjesson

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Guacamole

Fremgangsmåte

Skrell avocadoene og del i to. Mos hvitløken med litt salt i en morter. Tilsett sitronsaft og hell over avokadokjøttet. Mos alt sammen med en gaffel og smak til med evt. mer sitronsaft.

Tilsett de andre ingrediensene og rør til jevn masse. 

Flere sauser og tilbehør

Her får du vært så praktiske kokketips

 Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne.

 Få dagens rett som nyhetsbrev 

 

 

Sendt inn av

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Forsiden akkurat nå

Til toppen