Her i Norge tenker vi gjerne sukker og syltetøy når noen sier pannekaker, og suppe som ekstrarett, men det er det ingen grunn til. I mange andre land er grove pannekaker med et salt fyll vanlig. Og et fullgodt middagsalternativ.
Dagens rett
                                                                            Fylte pannekaker
                Med fylte pannekaker til middag blir du dagens helt
                        Alle elsker pannekaker, men i dag fylles de ikke med noe søtt. Derimot med grønnsaker, sopp, kylling og crème fraîche.
                    
                                    
                                            Redaksjonen
                                                            
                                    
                            
     08 Juli 2019 - 01:00
                Fylte pannekaker
                Fremgangsmåte
- Pannekaker kan kjøpes, men er best om de lages fra bunnen av. Her er oppskriften på hjemmevarianten
 - Fyll
Rens og skjær sopp og squash i små terninger. Rens og skjær vårløkene i tynne ringer. - Flå tomatene ved å dyppe dem noen sekunder i kokende vann, legg dem over i kaldt vann og trekk skinnet av.
 - Del tomatene, fjern frøene og skjær tomatkjøttet i små terninger.
 - Fres grønnsakene i olje i 3-4 minutter, smak til med salt og pepper og rør inn créme fraîche.
 - Skjær kyllingkjøttet eller skinken i terninger og bland det med grønnsakene.
 - Stek pannekakene og fordel fyllet og rull dem sammen.
 - Serveres nylaget, gjerne med en grønn salat til
 
 Tips: 
Til pannekaker med salt fyll er det godt med grove pannekaker. Om du vil ha sukker i dem, er opp til deg.
Her finner du mange oppskriften på pannekaker
Drikke som passer til denne oppskriften
- 
                    
                    88 POENG
 - 
                    Frankrike
                                Volum: 0.75 l Pris: 249.90 kr Bestillingsutvalget87 POENG - 
                    
                    86 POENG
 - 
                    
                    86 POENG
 
Forsiden akkurat nå