DAGENS RETT: Mørt lammekjøtt er supert på grillen
Dagens rett

Mørt lammekjøtt er supert på grillen

Dette lammespydet er uhyre enkelt, men ikke mindre smaksrikt av den grunn. Prøv denne oppskriften med en hemmelig ingrediens.

Mørt lammekjøtt trenger kort varmebehandling og egner seg derfor utmerket som grillspyd. Ikke trenger det marinering heller siden det har så god egensmak. 

I denne oppskriften er det knust laurbærblad som gir det lille ekstra. 

Prøv en av våre andre grilloppskrifter med lam 

Her bestiller du dagens rett som e-post - det er selvfølgelig gratis.

Lammespyd

Antall porsjoner

4

Tilberedningstid

20 minutter

Ingredienser

Fremgangsmåte

Renskjær og del kjøttet opp i litt store terninger. Rens småløkene og skjær paprika og squash i biter.

Tre vekselvis kjøtt og grønnsaker på spyd. Pensle med olje og dryss over knuste laurbærblader og basilikum.

Grill lammespydene i ca. 5 minutter på hver side.

Kjøp gjerne lammelår i skiver og renskjær i terninger.

Tre på grillspyd sammen med det som står i oppskriften over, eller ta det du har i kjøleskapet. Enkelt og greit til hverdagsgrilling, men passer også godt som festmat.

Her kan du se hvilke deler av lammet som passer til hvilke retter

Mange herlige oppskrifter med lam

 Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne

Her får du vært så praktiske kokketips

Få dagens rett som nyhetsbrev - det er selvfølgelig gratis.

 

 

Sendt inn av

Foto: Mari Svenningsen

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Forsiden akkurat nå

Til toppen