Tartaren er en klassiker som aldri vil gĂ„ av moten. Denne oppskriften kommer fra en av Oslos mest tradisjonsrike restauranter, Olympen - eller Lompa som den heter pĂ„ folkemunne, som siden 2007 har servert denne klassikeren av en biffrett.Â
Tartar kan lages pĂ„ mange mĂ„terÂ
Her bestiller du dagens rett som e-post - det er selvfÞlgelig gratis.
Olympens biff tartar
FremgangsmÄte
- Legg rugbrÞdet pÄ tallerkenen, ha pÄ 100 g tartarkjÞtt per porsjon.
- Legg eggeplommen i midten, og ha rĂždbeter, rĂždlĂžk, lodderogn og kapers i en ring rundt.
- StrĂž over reven pepperrot, salt og pepper.
Tips: Dersom du ikke fÄr skrapet oksekjÞtt kan du bruke en god karbonadedeig til tartaren.
Bli abonnent pÄ aperitif + og oppnÄ store fordeler samtidig
Drikke som passer til denne oppskriften
-
88 POENG
-
Tyskland
Volum: 0.75 l Pris: 174.70 kr Bestillingsutvalget88 POENG -