Legg pakken med suovas på benken til det er halvtint.
Varm en stekepanne og ha i litt smør. Når skummet legger seg er det varmt nok til å steke kjøttet. Brun det i omganger, og ha deretter alt tilbake i stekepannen. Stek det til det er ordentlig stekt og sprøtt i kantene.
Tilsett honning og soya og kok det til det begynner å tykne. Har det blitt for tykt så kan du tilsette litt vann.
Vask grønnkålblader og rødkål, fjern stilker og kutt dem i fine strimler. Bland grønnsakene sammen med sesamolje og sitronsaft. Sett til side.
Rør sammen snøfrisk og pepper.
Grill eller varm briochebrødene. Bre over snøfrisk, legg på kålsalat og stekt suovas og topp med sesamfrø.
Server gjerne med søtpotetchips eller ovnsstekte potetbåter.
Du kan også bruke vanlig reinsdyrskav i stedet for suovas, som er røkt reinsdyrskav.'
Se alt det gode du kan lage av reinskav og andre stykningsdeler av reinsdyr
Lekre oppskrifter på reinsdyr finner du her
Alle fakta om rein og hvilke deler av dyret du bruker til hva
Les om det fantastiske reinkjøttet her
Reinsdyrkjøtt er noe av de beste vi har. Prøv en av disse oppskriftene
Her finner du deilige retter med vilt
Her får du svært så praktiske kokketips
Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter
Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne.
Bli abonnent på Apéritifs Mat- og vinklubb og oppnå store fordeler samtidig
Få dagens rett som nyhetsbrev