Dagens rett

Løvbiff med mozzarella

Sett løvbiffen i Italia-stemning med hjemmelaget krydderblanding

Sett løvbiffen i Italia-stemning med hjemmelaget krydderblanding

Med dagens middagsoppskrift blir det fest med italiensk slagside. Har du ikke tid å lage krydderblandingen selv, finnes det mange gode alternativer i butikkhyllene.
04 August 2023 - 00:00

Løvbiff er en lettvint løsning når tiden er knapp eller du ikke har lyst til å tilbringe for mye tid på kjøkkenet. Men at den er lettvint, behøver ikke bety mindre smak. Denne oppskriften har det som trengs. Og alle elsker smaken av Italia.

Det er den klassiske italienske blandingen av tørkede urter med et lite innslag av chili som sørger for smaken. Og den lager du enkelt selv. Enten av urter du dyrker selv, eller tørkede urter fra butikken. 

Slik lager du den italienske krydderblandingen selv på 10 minutter

Her er en annen vri på løvbiffen

 

Løvskiver med mozzarella

Løvskiver med mozzarella

Fremgangsmåte

  1. Bland sammen alle ingredienser til salsaen. La det stå og trekke mens du lager resten.
  2. Krydre kjøttet, og stek det pent brunt på begge sider i stekepannen, ca. ½ minutt på hver side.
  3. Skjær mozzarella i skiver.
  4. Anrett kjøtt og mozzarella lagvis med salsa mellom lagene.
  5. Server med godt og spennende brød. 

Du kan lage den italienske krydderblandingen selv på 10 minutter

Tips: Prøv gjerne å krydre kjøttet med andre sterkere kryddersorter 

Flere retter med løvbiff

Her finner du de beste oppskriftene med biff

Sendt inn av Matprat.no

Vurder oppskriften

Drikke som passer til denne oppskriften

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Annonse

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Gi en spansk touch på mandagens middag med denne kikert- og skinkegryta
Dagens rett

Gi en spansk touch på mandagens middag med denne kikert- og skinkegryta

En rik og smakfull, men lettlaget gryterett - den slags oppskrifter er gull verdt i en travel hverdag.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Å sylte kveite er en super måte å servere fisken som forrett
Dagens rett

Å sylte kveite er en super måte å servere fisken som forrett

Kveite er en fet fisk som det passer godt å koke i en syrlig lake. Fisken får god smak og virker ikke så fet. Det blir derfor en perfekt start på måltidet.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Lag en djevelsk god kombinasjon av tequila og solbærsaft
Ukens drink

Lag en djevelsk god kombinasjon av tequila og solbærsaft

Du har kanskje ikke prøvd å blande tequila og solbær før? Vi kan love at det smaker djevelsk godt.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Forsiden akkurat nå
Gi en spansk touch på mandagens middag med denne kikert- og skinkegryta
Dagens rett

Gi en spansk touch på mandagens middag med denne kikert- og skinkegryta

En rik og smakfull, men lettlaget gryterett - den slags oppskrifter er gull verdt i en travel hverdag.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Å sylte kveite er en super måte å servere fisken som forrett
Dagens rett

Å sylte kveite er en super måte å servere fisken som forrett

Kveite er en fet fisk som det passer godt å koke i en syrlig lake. Fisken får god smak og virker ikke så fet. Det blir derfor en perfekt start på måltidet.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Skotte skaper magi i «ukjent» spansk vinområde
+
Godbiter i pollisten

Skotte skaper magi i «ukjent» spansk vinområde

Master of Wine Norrel Robertson er mannen og vinene er nå tilgjengelig i Norge.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Skalldyrfest eller bare fisk til middag? Her er vinen du vil drikke
+
Ukens vin

Skalldyrfest eller bare fisk til middag? Her er vinen du vil drikke

Denne alvarinho-klassikeren gjør jobben til så vel skalldyr som til mer eller mindre forseggjorte sjømatretter.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Vinsmaking når det passer deg
Matkurs og vinkurs
Privat vinsmaking

Vinsmaking når det passer deg

Er dere en større gruppe som ønsker en privat og skreddersydd vinsmaking? Da må du se hit!

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Lag en djevelsk god kombinasjon av tequila og solbærsaft
Ukens drink

Lag en djevelsk god kombinasjon av tequila og solbærsaft

Du har kanskje ikke prøvd å blande tequila og solbær før? Vi kan love at det smaker djevelsk godt.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her