De herligste årgangschampagner med Toralf Bølgen

Kun champagne er champagne - bli med når Toralf Bølgen tar oss med inn i årgangschampagnens spennende verden.

Bare ordet champagne får det til å bruse hett i manges årer - denne fantastiske drikken har vi mange assosiasjoner til.
Denne kvelden vil du få mulighet til å smake en rekke enestående årgangschampagner, presentert av ingen ringere enn en av Norges aller beste vinkjennere - Toralf Bølgen.
 
Påmeldingslenken finner du nedenfor.
 
Diva og dronning
Toralf Bølgen lanserte i 2003 en bok om Champagne - stedet og drikken med samme navn som har trollbundet så mange av oss, og som for mange av oss står for det ultimate av hva vinranker kan produsere av deilig drikke.
 
Denne kvelden vil du få muligheten til å smake noe av det beste dette verdensberømte området har å by på, presentert av en av Norges fremste autoriteter på denne gudenes drikke.
 
Les mer om FIXME: Link format not implemented: <link ANCHOR_NAME="Bolgen"> Toralf Bølgen og hans forfatterskap .

Den perfekte drikk?
Det første du kjenner når du drikker en slurk champagne, er den lette, skummende følelsen fra millioner av små bobler som eksploderer i et mykt dryss mot ganen din.
 
Nesten samtidig med dette forførende fyrverkeriet kommer så smaken av fruktsyrer og en perlende følelse av friskhet som kiler deg lett fra seksårsjekslene og bakover.
 
Svært få drikker, om noen, kan være så ufattelig leskende som champagne.
 
Den innebærer et umiddelbart farvel til all tristesse, og er derfor en av tidenes mest effektive mottrekk overfor enhver antydning til hengenebb og humørsyke, vårslapphet og skattetrykk, bilringer og appelsinhud, jetlag og polpriser. Alt dette forsvinner som dugg for solen når champagnen kommer lekende i glasset.

Benytt deg av denne unike muligheten og hils sommeren hjertelig velkommen med utsøkte årgangschampagner!

Vi smaker følgende champagner fra områdets bedre produsenter:

è Meld deg på her (klikk)

Tid: 14. mai 2007 kl. 18.00 - 20.30
Pris: kroner 545 inkl. mva
Sted: Gamle Logen,
Grev Wedels Plass 2, 0154 Oslo.

Ring Apéritif på 930 69 873 dersom du ikke finner frem.

Påmeldingen er bindende.
 
Dersom du melder deg på seminaret, men unnlater å møte opp eller melder deg av etter fristen, forbeholder vi oss retten til å etterfakturere seminaravgiften.
 
Seminaravgiften betales til Bankkontonr. 70230545705 , Apéritif AS, Furuveien 39c, 0678 Oslo. Merk innbetalingen med 140507 .
 
Dersom du melder deg på eller betaler senere enn fem dager før arrangementet må du huske å ta med kvittering. Melder du deg av etter avbestillingsfristen 10.05.07 kl. 23:59 refunderer vi ikke deltakeravgiften.
NB! Innbetalinger uten forutgående registrering/påmelding kan dessverre ikke påregnes som gyldig påmelding.
 
Spørsmål? Ring 22 98 86 00 eller send en mail .

Formen på glasset bestemmer treffpunktet i munnen, og påvirker således hvordan vinen lukter og smaker. For å kunne gi deg den optimale opplevelsen av vinene vi presenterer benytter Apéritif seg derfor av de beste vinglassene på markedet.
 
Les mer om glassene og hvilke av Riedels glass Apéritif benytter på vinsmakingene i Oslo: http://www.aperitif.no/index.db2?id=94336

En mester innen vin
Toralf Bølgen er uten tvil en av Norges ledende vineksperter. Han er innehaver av restaurantene Bølgen & Moi som du finner flere steder i landet, er tidligere Norgesmester i Vinkelner og har gitt ut den prisbelønnede boken Historien om Cognac, Calvados og Armagnac .
 
Han er også utnevnt til assisterende kjellermester hos Bache Gabrielsen, ved deltagelse i sammensetningen av hans egne cognacer: Cuvée Anna, Cuvée Maria og Cuvée Solène.

Rikt forfatterskap
Ved siden av sitt virke som vinkelner og restaurantør, har Toralf Bølgen skrevet en rekke bøker om mat, vin og brennevin. For drøyt 2½ år siden lanserte han boken Bølgens Vin - for deg som vil nyte vin og lære litt mer om vinen du drikker.

Av andre bøker kan nevnes kokeboken Mat og Vin, den fantastiske boken Champagne - Diva og Dronning samt 100 viner og vinopplevelser .
 
Høsten 2006 lanserte han sin nye store bok om Fisk og vin i samarbeid med Trond Moi og sine gode kolleger ved Bølgen & Moi .
 
Over bokens 380 sider får vi presentert 200 oppskrifter på fisk og skalldyr med tilhørende vinanbefalinger.
 
Her blir alt fra abbor til ål tatt for seg og du bil finne såvel tradisjonelle som eksotiske retter i forskjellige vanskelighetsgrader. Dette er en flott bok for alle som er glade i noen av våre aller beste råvarer, nemlig fisk og skalldyr.

Påmeldingslenken finner du ovenfor.

Kommende kurs

Til toppen