DAGENS RETT: Dette blir populær fredagskos
Dagens rett

Dette blir populær fredagskos

Denne fredagen må tacoen vike for en superrask gryte som alle vil like. Stikkordet er béarnaisesaus. Enkelt og godt.

Om du ikke har tid å lage béarnaisesausen fra bunnen i dag, blir du tilgitt. For denne enkel og smaksrike gryten fungerer helt utmerket med halvfabrikata.

Flere måter å utnytte kjøttdeig på finner du her

Her kan du registrere deg for å få dagens rett som e-post - det er selvfølgelig gratis.

Rask gryte med svinekjøtt og béarnaise

Antall porsjoner

4

Tilberedningstid

20 minutter

Ingredienser

1 stk
2 stk
1 stk

Fremgangsmåte

Lag béarnaisesausen i en kjele som anvist på posen.

Skjær purre og del tomatene i små biter.

Stek kjøttdeig og bacon i en stekepanne med margarin/olje. Fres purren sammen med kjøttet i et par minutter.

Ha i tomatene og hell over sausen, bland sammen. Serveres med ris.

Tips: Om du velger bearnaisesaus fra butikken, kan du smake den til med sitron og frisk estragon for mer smak.

Flere retter med kjøttdeig av svin

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne

Få dagens rett som nyhetsbrev 
- det er selvfølgelig gratis.

 

Sendt inn av

Foto: Mari Svenningsen

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Flere gode middagstips

Min Kokebok
I Min Kokebok kan du lagre og ha tilgang til oppskriftene dine
- uansett hvor du befinner deg.
 
Her kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok.
Registrerte brukere logger inn her .
 

Forsiden akkurat nå

Matkurs og middag med Trond Moi

Bli med på en helaften med mesterkokken Trond Moi

Mesterkokken Trond Moi, kjent fra utallige tv-programmer, byr på en fabelaktig aften hvor du i tillegg til å bli servert hans fem-retters favorittmeny får en inngående demonstrasjon i hvordan han lager sine forskjellige favorittretter. Les hele saken

Til toppen