Dagens rett

Dette blir populær fredagskos

Denne fredagen må tacoen vike for en superrask gryte som alle vil like. Stikkordet er béarnaisesaus. Enkelt og godt.

Om du ikke har tid å lage béarnaisesausen fra bunnen i dag, blir du tilgitt. For denne enkel og smaksrike gryten fungerer helt utmerket med halvfabrikata.

Flere måter å utnytte kjøttdeig på finner du her

Her kan du registrere deg for å få dagens rett som e-post - det er selvfølgelig gratis.

Rask gryte med svinekjøtt og béarnaise

Antall porsjoner

4

Tilberedningstid

20 minutter

Ingredienser

1 stk
2 stk
1 stk

Fremgangsmåte

Lag béarnaisesausen i en kjele som anvist på posen.

Skjær purre og del tomatene i små biter.

Stek kjøttdeig og bacon i en stekepanne med margarin/olje. Fres purren sammen med kjøttet i et par minutter.

Ha i tomatene og hell over sausen, bland sammen. Serveres med ris.

Tips: Om du velger bearnaisesaus fra butikken, kan du smake den til med sitron og frisk estragon for mer smak.

Flere retter med kjøttdeig av svin

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne

Få dagens rett som nyhetsbrev 
- det er selvfølgelig gratis.

 

Sendt inn av

Foto: Mari Svenningsen

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Flere gode middagstips

Min Kokebok
I Min Kokebok kan du lagre og ha tilgang til oppskriftene dine
- uansett hvor du befinner deg.
 
Her kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok.
Registrerte brukere logger inn her .
 

Forsiden akkurat nå

Til toppen