DAGENS RETT: Dette blir populær fredagskos
Dagens rett

Dette blir populær fredagskos

Denne fredagen må tacoen vike for en superrask gryte som alle vil like. Stikkordet er béarnaisesaus. Enkelt og godt.

Om du ikke har tid å lage béarnaisesausen fra bunnen i dag, blir du tilgitt. For denne enkel og smaksrike gryten fungerer helt utmerket med halvfabrikata.

Flere måter å utnytte kjøttdeig på finner du her

Her kan du registrere deg for å få dagens rett som e-post - det er selvfølgelig gratis.

Rask gryte med svinekjøtt og béarnaise

Antall porsjoner

4

Tilberedningstid

20 minutter

Ingredienser

2 ss
1 stk
2 stk
50 g

Fremgangsmåte

Lag béarnaisesausen i en kjele som anvist på posen.

Skjær purre og del tomatene i små biter.

Stek kjøttdeig og bacon i en stekepanne med olje. Fres purren sammen med kjøttet i et par minutter.

Ha i tomatene og hell over sausen, bland sammen. Serveres med ris.

Tips: Om du velger bearnaisesaus fra butikken, kan du smake den til med sitron og frisk estragon for mer smak.

Her finner du mange deilige gryteretter

Vil du lage en gryterett med okse- eller kalvekjøtt ser du her

Eller vil du bruke lammekjøtt i gryta?

Kanskje en fiskegryte frister deg mer?

Hva med en gryterett med bare grønnsaker?

Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne.

Bli medlem av Apéritifs Mat- og vinklubb og oppnå store fordeler samtidig

Få dagens rett som nyhetsbrev

 

Sendt inn av

Foto: Mari Svenningsen

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Flere gode middagstips

Min Kokebok
I Min Kokebok kan du lagre og ha tilgang til oppskriftene dine
- uansett hvor du befinner deg.
 
Her kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok.
Registrerte brukere logger inn her .
 

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen