Raske, velsmakende retter er perfekt for travle hverdager. Gratenger er en perfekt måte å bruke opp rester etter tidligere middager på. Derfor snakker vi om både en skikkelig rydde-kjøleskap-effekt og en positiv virkning på matbudsjettet.
Dagens rett
                                                                     
                Skinkegrateng til middag kan alle lage
                        En grateng rett fra ovnen er manges favoritt. Prøv bare denne oppskriften.
                    
                                    
     27 April 2025 - 23:05
                Så enkelt lager du skinkegrateng
 
                Fremgangsmåte
- Varm olje i en panne og surr løken til den så vidt er blank.
- Tilsett skinke og purre og stek det raskt, ca 1-2 minutter. Purren skal bare så vidt forvelles på pannen.
- Ha alt over i en ildfast form. Strø osten over.
- Pisk eggene og tilsett melk, cottage cheese og salt.
- Hell over eggeblandingen og stek den på 200 grader, nederste rille i ca 30 minutter eller til eggestanden har stivnet og fått fin farge.
Serveres med ferskt grovt brød og salat.
Drikke som passer til denne oppskriften
- 
                    
                    90 POENG
- 
                    
                    88 POENG
- 
                    Tyskland Volum: 0.75 l Pris: 309.90 kr Bestillingsutvalget88 POENG Volum: 0.75 l Pris: 309.90 kr Bestillingsutvalget88 POENG
- 
                    
                    87 POENG
- 
                    
                    86 POENG
Forsiden akkurat nå
                     
                 
                 
                                 
                                 
                                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                