Drikke
Fabelaktig middag på Louise Restaurant – Winemakers Dinner 14. september i Oslo

Fabelaktig middag på Louise Restaurant – Winemakers Dinner 14. september i Oslo

Smak de beste norske råvarer med suksessviner fra to kontinenter i en spesialkomponert 5-retters meny på Louise Restaurant.
01 August 2014 - 06:55

Denne kvelden har du muligheten til å være med å oppleve topp vinmakerkunst gjennom 10 spennende viner fra anerkjente områder i Frankrike, Spania, Chile og Argentina!

Smak mangfoldet og elegansen

Vi får besøk av Guillaume Martineau, vinmaker for Francois Lurton. Han vil lære deg om historien og særtrekkene ved de forskjellige vinene, og hvorfor vinene du får smake er som skapt for denne kveldens 5-retters meny signert kjøkkensjef Robert Pfarl og hans team ved Louise restaurant.

Vinene og den spesialkomponerte menyen vi har satt sammen for denne kvelden finner du lengre ned på siden.

Gå ikke glipp av denne utrolige middagen - ta med deg din kjære, venner og kolleger på en uforglemmelig smakfull opplevelse!
 

Dette får du oppleve: Fantastisk 5-retters middag med 10 delikate viner.
Dette kurset passer for: Alle. Ingen spesielle forkunnskaper.
Matservering: Ja - 5-retters spesialkomponert meny.
Foredragsholder: Guillaume Martineau, vinmaker for Francois Lurton. Foredraget holdes på engelsk.

Dato og tid: Søndag 14. september 2014, kl. 17.45 – ca. 22.00.
Sted: Louise Restaurant, Stranden 3, 0250 Oslo.
Pris: Kroner 995 pr. person.

 

Meny

Francois Lurton
Winemakers Dinner
-
Louise Restaurant
14. september 2014


*
Apéritif
Les Fumées Blanches Sparkling 2013
**
Østers Gillardeau
med agurk-chilis salsa og goma wakame

Les Fumées Blanches Sauvignon Blanc 2013
Hacienda Araucano Sauvignon Blanc 2013
**
Kamskjell
med gulrotpuré og eple-vanilje-chutney

Hermanos Lurton Verdejo 2013
Piedra Negra Pinot Gris 2013
***
Norsk villkveite fra Josper
Kongeøsterssopp, belgfrukter og blåbærsaus

Hacienda Araucano Pinot Noir 2010
MJ Mas Janeil Special Edition 2013

***
Dijonbakt lammecarré
confiterte tomater, nykål, aspargesbønner, potetterte med meierismør
og rødvinsaus med ristet rosmarin

Gran Lurton Cabernet Sauvignon Reserva 2008
Araucano Clos de Lolol 2011
***
Sjokoladecanache av Valrhona Guanaja
med kremis av rørosrømme og ovnsbakte frukter

Mas Janeil Maury 2005
***
Kaffe
*

Påmeldingen er bindende. Dersom du melder deg på kurset, men unnlater å møte opp eller melder deg av etter fristen, refunderes ikke kursavgiften.

Avbestillingsfrist: 05.09.14.
Avbestilling skjer ved å sende en e-post til kurs@aperitif.no.
Les de komplette vilkårene for kjøp av produkter og tjenester fra Apéritif.
Spørsmål? Send en mail.
 

Se hele kursplanen og hva du kan melde deg på

Få førstehånds tips om nye kurs

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Annonse

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Oppdag den søte hemmeligheten fra Champagne - ratafia
+

Oppdag den søte hemmeligheten fra Champagne - ratafia

En nærmest glemt drikk som skapte glede blant vinbønder og drueplukkere i Champagnes vinmarker, har nå fått en renessanse hos franske toppchefer. Arnaud Lallemand som står bak trestjerneren L’Assiette Champenoise i Reims er en av dem.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Be inn på en fyldig elggryte
Dagens rett
Rødvinsgryte av elg

Be inn på en fyldig elggryte

Har du ikke elgkjøtt, kan du godt bruke annet vilt eller tamt kjøtt i denne oppskriften.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Slik har du ikke smakt klippfisk før
Dagens rett
Klippfisk trukket i olivenolje med sitronsaus og egg

Slik har du ikke smakt klippfisk før

I dag gir vi deg kanskje den beste oppskriften på hvordan du skal servere klippfisk.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Nå er det på tide å smake på juleakevitten - og det på denne måten
Ukens drink

Nå er det på tide å smake på juleakevitten - og det på denne måten

Julemule er derfor et godt navn på denne drinken som garantert får nye fans. Både blant de som liker juleakevitt og de som liker ginger beer - og hvem gjør vel ikke det?

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Oppdag den søte hemmeligheten fra Champagne - ratafia
+

Oppdag den søte hemmeligheten fra Champagne - ratafia

En nærmest glemt drikk som skapte glede blant vinbønder og drueplukkere i Champagnes vinmarker, har nå fått en renessanse hos franske toppchefer. Arnaud Lallemand som står bak trestjerneren L’Assiette Champenoise i Reims er en av dem.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Be inn på en fyldig elggryte
Dagens rett
Rødvinsgryte av elg

Be inn på en fyldig elggryte

Har du ikke elgkjøtt, kan du godt bruke annet vilt eller tamt kjøtt i denne oppskriften.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Beste langhe nebbiolo, like bra som barolo, til halve prisen
+
Godbiter i pollisten

Beste langhe nebbiolo, like bra som barolo, til halve prisen

Når du ikke har råd til barolo eller ikke orker å vente til den blir drikkeklar, er dette et veldig godt alternativ – signert en av de beste.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

37 år gammel hvitvin til uvirkelig pris
+
Ukens vin

37 år gammel hvitvin til uvirkelig pris

Eller en 16 år gammel merlot til samme pris – begge kommer med en spesiell historie.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Denne gryteretten fikser du på et øyeblikk - og den kan lages kjøttfri
Dagens rett

Denne gryteretten fikser du på et øyeblikk - og den kan lages kjøttfri

Denne oppskriften blir fort familiens store favoritt. Kikerter og kylling er en super kombinasjon.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Slik har du ikke smakt klippfisk før
Dagens rett
Klippfisk trukket i olivenolje med sitronsaus og egg

Slik har du ikke smakt klippfisk før

I dag gir vi deg kanskje den beste oppskriften på hvordan du skal servere klippfisk.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her