Drikke
Fabelaktig middag på Louise Restaurant – Winemakers Dinner 14. september i Oslo

Fabelaktig middag på Louise Restaurant – Winemakers Dinner 14. september i Oslo

Smak de beste norske råvarer med suksessviner fra to kontinenter i en spesialkomponert 5-retters meny på Louise Restaurant.
01 August 2014 - 07:55

Denne kvelden har du muligheten til å være med å oppleve topp vinmakerkunst gjennom 10 spennende viner fra anerkjente områder i Frankrike, Spania, Chile og Argentina!

Smak mangfoldet og elegansen

Vi får besøk av Guillaume Martineau, vinmaker for Francois Lurton. Han vil lære deg om historien og særtrekkene ved de forskjellige vinene, og hvorfor vinene du får smake er som skapt for denne kveldens 5-retters meny signert kjøkkensjef Robert Pfarl og hans team ved Louise restaurant.

Vinene og den spesialkomponerte menyen vi har satt sammen for denne kvelden finner du lengre ned på siden.

Gå ikke glipp av denne utrolige middagen - ta med deg din kjære, venner og kolleger på en uforglemmelig smakfull opplevelse!
 

Dette får du oppleve: Fantastisk 5-retters middag med 10 delikate viner.
Dette kurset passer for: Alle. Ingen spesielle forkunnskaper.
Matservering: Ja - 5-retters spesialkomponert meny.
Foredragsholder: Guillaume Martineau, vinmaker for Francois Lurton. Foredraget holdes på engelsk.

Dato og tid: Søndag 14. september 2014, kl. 17.45 – ca. 22.00.
Sted: Louise Restaurant, Stranden 3, 0250 Oslo.
Pris: Kroner 995 pr. person.

 

Meny

Francois Lurton
Winemakers Dinner
-
Louise Restaurant
14. september 2014


*
Apéritif
Les Fumées Blanches Sparkling 2013
**
Østers Gillardeau
med agurk-chilis salsa og goma wakame

Les Fumées Blanches Sauvignon Blanc 2013
Hacienda Araucano Sauvignon Blanc 2013
**
Kamskjell
med gulrotpuré og eple-vanilje-chutney

Hermanos Lurton Verdejo 2013
Piedra Negra Pinot Gris 2013
***
Norsk villkveite fra Josper
Kongeøsterssopp, belgfrukter og blåbærsaus

Hacienda Araucano Pinot Noir 2010
MJ Mas Janeil Special Edition 2013

***
Dijonbakt lammecarré
confiterte tomater, nykål, aspargesbønner, potetterte med meierismør
og rødvinsaus med ristet rosmarin

Gran Lurton Cabernet Sauvignon Reserva 2008
Araucano Clos de Lolol 2011
***
Sjokoladecanache av Valrhona Guanaja
med kremis av rørosrømme og ovnsbakte frukter

Mas Janeil Maury 2005
***
Kaffe
*

Påmeldingen er bindende. Dersom du melder deg på kurset, men unnlater å møte opp eller melder deg av etter fristen, refunderes ikke kursavgiften.

Avbestillingsfrist: 05.09.14.
Avbestilling skjer ved å sende en e-post til kurs@aperitif.no.
Les de komplette vilkårene for kjøp av produkter og tjenester fra Apéritif.
Spørsmål? Send en mail.
 

Se hele kursplanen og hva du kan melde deg på

Få førstehånds tips om nye kurs

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Annonse

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Worlds50Best: Kadeau er tredje beste restaurant i Norden - møt mannen bak suksessen
+

Worlds50Best: Kadeau er tredje beste restaurant i Norden - møt mannen bak suksessen

Selvlært, introvert og stille: Dette til tross er Nicolai Norregaard blitt en kokkestjerne ulik de fleste andre og med totalt 3 Michelinstjerner for sine restauranter Kadeau på Bornholm og i København.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Her finner du juniutgaven 2025 av Apéritif magasin
+

Her finner du juniutgaven 2025 av Apéritif magasin

Vi tar deg med til Paris, Burgund, Cahors, Alsace og det skotske høylandet.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Bedre fiskemiddag enn dette skal du lete lenge etter
Dagens rett

Bedre fiskemiddag enn dette skal du lete lenge etter

Denne lørdagen serverer vi deg en oppskrift på en av våre beste matfisker, nemlig piggvar som stekes og får følge av appelsin- og basilikumsmør.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Slike grillspyd kommer du til å lage flere ganger
Dagens rett
Satay av svin med honning og ingefær

Slike grillspyd kommer du til å lage flere ganger

Det er den krydrete og intense men ikke særlig sterke sausen som gir mersmaken.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Worlds50Best: Kadeau er tredje beste restaurant i Norden - møt mannen bak suksessen
+

Worlds50Best: Kadeau er tredje beste restaurant i Norden - møt mannen bak suksessen

Selvlært, introvert og stille: Dette til tross er Nicolai Norregaard blitt en kokkestjerne ulik de fleste andre og med totalt 3 Michelinstjerner for sine restauranter Kadeau på Bornholm og i København.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Her finner du juniutgaven 2025 av Apéritif magasin
+

Her finner du juniutgaven 2025 av Apéritif magasin

Vi tar deg med til Paris, Burgund, Cahors, Alsace og det skotske høylandet.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

En smak fra verdens mest unike vinområde
+
Godbiter i pollisten

En smak fra verdens mest unike vinområde

Fra Lisboas berømte kystlinje kommer noen av verdens mest lagringsdyktige viner laget i mikroantall, men også viner til priser som alle kan betale.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Basishyllas skjulte perle til 199,90
+
Ukens vin

Basishyllas skjulte perle til 199,90

Jeg har tidligere kalt denne vinen sykt billig og magi for en liten penge, og det er den fortsatt.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Her finner du alle de digitale utgavene av magasinet Aperitif
+
Klubb

Her finner du alle de digitale utgavene av magasinet Aperitif

Siden magasinet Aperitif er en del av medlemskapet i Mat- og vinklubben, har vi samlet alle lenkene til de ulike utgavene nedenfor.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Bedre fiskemiddag enn dette skal du lete lenge etter
Dagens rett

Bedre fiskemiddag enn dette skal du lete lenge etter

Denne lørdagen serverer vi deg en oppskrift på en av våre beste matfisker, nemlig piggvar som stekes og får følge av appelsin- og basilikumsmør.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her