Drikke
Fabelaktig middag på Louise Restaurant – Winemakers Dinner 14. september i Oslo

Fabelaktig middag på Louise Restaurant – Winemakers Dinner 14. september i Oslo

Smak de beste norske råvarer med suksessviner fra to kontinenter i en spesialkomponert 5-retters meny på Louise Restaurant.
01 August 2014 - 07:55

Denne kvelden har du muligheten til å være med å oppleve topp vinmakerkunst gjennom 10 spennende viner fra anerkjente områder i Frankrike, Spania, Chile og Argentina!

Smak mangfoldet og elegansen

Vi får besøk av Guillaume Martineau, vinmaker for Francois Lurton. Han vil lære deg om historien og særtrekkene ved de forskjellige vinene, og hvorfor vinene du får smake er som skapt for denne kveldens 5-retters meny signert kjøkkensjef Robert Pfarl og hans team ved Louise restaurant.

Vinene og den spesialkomponerte menyen vi har satt sammen for denne kvelden finner du lengre ned på siden.

Gå ikke glipp av denne utrolige middagen - ta med deg din kjære, venner og kolleger på en uforglemmelig smakfull opplevelse!
 

Dette får du oppleve: Fantastisk 5-retters middag med 10 delikate viner.
Dette kurset passer for: Alle. Ingen spesielle forkunnskaper.
Matservering: Ja - 5-retters spesialkomponert meny.
Foredragsholder: Guillaume Martineau, vinmaker for Francois Lurton. Foredraget holdes på engelsk.

Dato og tid: Søndag 14. september 2014, kl. 17.45 – ca. 22.00.
Sted: Louise Restaurant, Stranden 3, 0250 Oslo.
Pris: Kroner 995 pr. person.

 

Meny

Francois Lurton
Winemakers Dinner
-
Louise Restaurant
14. september 2014


*
Apéritif
Les Fumées Blanches Sparkling 2013
**
Østers Gillardeau
med agurk-chilis salsa og goma wakame

Les Fumées Blanches Sauvignon Blanc 2013
Hacienda Araucano Sauvignon Blanc 2013
**
Kamskjell
med gulrotpuré og eple-vanilje-chutney

Hermanos Lurton Verdejo 2013
Piedra Negra Pinot Gris 2013
***
Norsk villkveite fra Josper
Kongeøsterssopp, belgfrukter og blåbærsaus

Hacienda Araucano Pinot Noir 2010
MJ Mas Janeil Special Edition 2013

***
Dijonbakt lammecarré
confiterte tomater, nykål, aspargesbønner, potetterte med meierismør
og rødvinsaus med ristet rosmarin

Gran Lurton Cabernet Sauvignon Reserva 2008
Araucano Clos de Lolol 2011
***
Sjokoladecanache av Valrhona Guanaja
med kremis av rørosrømme og ovnsbakte frukter

Mas Janeil Maury 2005
***
Kaffe
*

Påmeldingen er bindende. Dersom du melder deg på kurset, men unnlater å møte opp eller melder deg av etter fristen, refunderes ikke kursavgiften.

Avbestillingsfrist: 05.09.14.
Avbestilling skjer ved å sende en e-post til kurs@aperitif.no.
Les de komplette vilkårene for kjøp av produkter og tjenester fra Apéritif.
Spørsmål? Send en mail.
 

Se hele kursplanen og hva du kan melde deg på

Få førstehånds tips om nye kurs

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Annonse

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Endelig syrefrisk hvit burgunder (og til en veldig god pris)
+
Godbiter i pollisten

Endelig syrefrisk hvit burgunder (og til en veldig god pris)

Etter alle de noe søtladne 2023-burgunderne som strømmer inn på det norske markedet for tiden, kom denne som et frisk pust.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Denne rødvinen er nå et av de aller beste kjøpene i basis
+
Ukens vin

Denne rødvinen er nå et av de aller beste kjøpene i basis

Har du ikke prøvd denne vinen før, er det nå du skal slå til. For den byr på svært mye smak for pengene, og finnes i 60+ polutsalg.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Er Østerrike på vei til å bli et rødvinsland?
+

Er Østerrike på vei til å bli et rødvinsland?

Med vinregioner som Carnuntum, Eisenberg og Leithaberg og druer som blaufränkisch og zweigelt har Østerrike tatt et stort skritt i retning et rødvinsland å regne med.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Med lammefilet og skogsopp blir det virkelig luksusmat til middag
Dagens rett

Med lammefilet og skogsopp blir det virkelig luksusmat til middag

Lammefilet er en eksklusiv, men svært enkel råvare å ha med å gjøre. Bare pass på å ikke steike den for mye. Her er oppskriften.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Endelig syrefrisk hvit burgunder (og til en veldig god pris)
+
Godbiter i pollisten

Endelig syrefrisk hvit burgunder (og til en veldig god pris)

Etter alle de noe søtladne 2023-burgunderne som strømmer inn på det norske markedet for tiden, kom denne som et frisk pust.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Denne rødvinen er nå et av de aller beste kjøpene i basis
+
Ukens vin

Denne rødvinen er nå et av de aller beste kjøpene i basis

Har du ikke prøvd denne vinen før, er det nå du skal slå til. For den byr på svært mye smak for pengene, og finnes i 60+ polutsalg.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Superseriøs rock’n roll-rødvin
+
Godbiter i pollisten

Superseriøs rock’n roll-rødvin

Når mencia blandes med hvitvinsdruer blir den ekstra lys, men sku ikke hunden på hårene, for bak skjuler det seg mye kraft.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Knallkjøp til biffen
+
Ukens vin

Knallkjøp til biffen

En solid og smaksrik rødvin til 200-lappen er velkomment bidrag til etter-ferie-økonomien.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Gjør noe nytt med grillkyllingen
Dagens rett

Gjør noe nytt med grillkyllingen

Når du frister med kyllinglår, er det ingen problemer med å få selv de yngste til å spise gulrøtter. Prøv bare denne oppskriften.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Er Østerrike på vei til å bli et rødvinsland?
+

Er Østerrike på vei til å bli et rødvinsland?

Med vinregioner som Carnuntum, Eisenberg og Leithaberg og druer som blaufränkisch og zweigelt har Østerrike tatt et stort skritt i retning et rødvinsland å regne med.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her