Fylte kyllinglår med sitron- og basilikumcouscous

Fremgangsmåte
- Skjær en lomme i hvert kyllinglår med en skarp kniv.
- Prøv å lage lommen stor, men åpningen så liten som mulig.
- Bland sammen kremost, soltørkede tomater, sitronsaft og hakket basilikum.
- Fordel osteblandingen i kyllinglommene, og lukk åpningen med en tannstikker.
- Gni lårene inn med salt og pepper, og drypp på litt olivenolje.
- Grill lårene mens du snur de ofte i ca. 20 minutter, eller til det pipler ut blank kraft når du stikker i det med en spiss kniv.
- Server med sitron- og basilikumcouscous .
- Vinaigrette smaker godt til.
Tips: Du kan også lage denne retten i et ildfast fat i stekeovnen, ca 200 grader i 15-20 minutter.
Drikke som passer til denne oppskriften
-
90 POENG
-
FrankrikeVolum: 0.75 l Pris: 289.90 kr Bestillingsutvalget88 POENG
-
87 POENG
-
85 POENG
Sitron- og basilikumcouscous

Fremgangsmåte
Kok couscous etter anvisning på pakken.
Bland inn sitronsaft og -skall, samt hakket basilikum og bland lett med en gaffel.
Smak til med olivenolje, salt og pepper.
Her får du svært så praktiske kokketips
Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter
Bli abonnent på Apéritifs Mat & vinklubb og oppnå store fordeler samtidig